andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.838
i zasto ste tako sigurni da je to Dzordzi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako onda ispada da su svi pametni leba tiMislim da ljudi nisu ovde na forumu da bi se folirali nego da bi bili ono što jesu.
ovde piše samo elitaKako onda ispada da su svi pametni leba ti
ispao ti je jezik,vrati gaovde piše samo elita
Svako za sebe misli da je pametan.Kako onda ispada da su svi pametni leba ti
šta ti je navika...ispadne na kraju skoro svakog posta...ispao ti je jezik,vrati ga
Znaci svako se i folira da je pametniji na forumuSvako za sebe misli da je pametan.
ne,samo "smeliji"Znaci svako se i folira da je pametniji na forumu
I to je folirantskine,samo "smeliji"
šta ti je navika...ispadne na kraju skoro svakog posta...
to ti je i u životu tako...ipak na forumu su imam utisak u proseku pametniji ljudi u odnosu na slučajni uzorak na nivou Srbije...Znaci svako se i folira da je pametniji na forumu
Pa ne folira se niko, folirao bi se neko ko za sebe misli da je glup a trudi se da ovde ispadne pametan.Znaci svako se i folira da je pametniji na forumu
Ali ovde su svi pametni a dobro znamo da to nije tako u zivotuPa ne folira se niko, folirao bi se neko ko za sebe misli da je glup a trudi se da ovde ispadne pametan.
ima i onih koji piju,narocito uvece..to ti je i u životu tako...ipak na forumu su imam utisak u proseku pametniji ljudi u odnosu na slučajni uzorak na nivou Srbije...
Diskusije o drugim forumašima nisu dozvoljene... čak su i kažnjive...i zasto ste tako sigurni da je to Dzordzi?
Ma neka je zaljubljena je u mene ne zna kako vise da mi doakaDiskusije o drugim forumašima nisu dozvoljene... čak su i kažnjive...
Svako za sebe misli da je pametan.
Principijalno da, ali ovo je šala između dvoje koji se znaju. Džordži nema problemaDiskusije o drugim forumašima nisu dozvoljene... čak su i kažnjive...
i zasto ste tako sigurni da je to Dzordzi?