Koeficijenti - Boli još više remi Partizana, početak oktobra ključan za dva učesnika u LŠ!

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.229
Trka za dva učesnika se nastavila, Srbije nije očarala ovog puta.

1568990781112.png


Srpski klubovi nisu očarali. Osvojen je jedan bod u evrokupovima, Crvena zvezda je poražena od Bajerna sa 3:0, a Partizan je odigrao 2:2 sa AZ Alkmarom.

Moramo biti zadovoljni i tim bodom, ali ako imamo u vidu činjenicu da je Partizan vodio sa 2:1 i imao igrača više, mogli smo da imamo nešto bolji koeficijent.

Prema poslednjem ažuriranju koeficijenata koji je urađen sinoć posle utakmica u Ligi Evrope, Srbija je i dalje na 18. mestu sa 23.750 bodova. Hrvati su ispred nas, sada još više jer je Dinamo pobedio, a ono 15. mesto koje je dostižno i gde se sada nalazi Grčka je isto udaljeno kao i pre ovih mečeva.

Grci su na koti 25,300 i ukoliko Crvena zvezda 1. oktobra savlada Olimpijakos na svom terenu, imaćemo ogroman plus u borbi za dva učesnika u kvalifikacijama za LŠ u sezoni 2021/22.

Partizan gostuje Astani gde bi mogao doneti dodatne bodove, ali nema sumnje da je utakmica Crvene zvezde i Olimpijakosa ključna i bilo bi sjajno kada bi crveno-beli izborili 4 boda u duelima sa Pirejcima.

Podsetimo, Grci, potom Kiprani koji su na 16. mestu i Hrvati imaju po jednog učesnika u Evropi, dok je Srbija sa dva što je ogroman plus u toj borbi za dva učesnika u kvalifikacijama za LŠ.

https://www.sportske.net/vest/domac...obra-kljucan-za-dva-ucesnika-u-ls-387781.html
 

Back
Top