Kod nje ili kod njega?

Sta mislite gde i ko koga vise privodi..muskarci ili zene?Moje misljenje je da je zenama vise frka da odu u neciji stan i da obicno muskarac otprati ili odveze gajbi..pa ga ona pozove na sokic..onako nevesto..pa padne sex..ili se muskarac nabaci..kao kad pravis palacinke..zovi na fuka i sl..kako se zene nametnu i pokazu da ih treba privesti?I jel vi vise volite u gostima ili na svom terenu?

kad joj se oće ne bire gde će

Sta mislite gde i ko koga vise privodi..muskarci ili zene?Moje misljenje je da je zenama vise frka da odu u neciji stan i da obicno muskarac otprati ili odveze gajbi..pa ga ona pozove na sokic..onako nevesto..pa padne sex..ili se muskarac nabaci..kao kad pravis palacinke..zovi na fuka i sl..kako se zene nametnu i pokazu da ih treba privesti?I jel vi vise volite u gostima ili na svom terenu?

Goste, mozda ima dobru biblioteku :confused:..

Ako kao vecina ljudi u Srbiji zivis sa matorcima do 25 a mnogi i duze, onda nema tih prica "your place or mine?" nego se ide kod onog koji trenutno ima solo gajbu, ili roditelje koji ne upadaju u sobi ni pod razno.
A dok sam zivela sama jedno kratko vreme - nisam nikog "privodila" osim momka sa kim sam bila

Back