Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

Joj Fernando nemoj se zezati :( Nije ni malo naivno, ja se proslo leto navukla bila kad je svetsko bilo svaki, svaki drugi dan isla, jedva se resila :D a jos sam rekreativac

Bez zezanja, ljudi se smeju a krvav je ovo poso...
Al da batalimo to, niko me nije tero sam sam izabrao, vec sam zaboravio na minus
h015-1.gif

Znam vala, krvav i tezak zivci odose... A cek je l' tebi to profesionalno zanimanje? :D Ili?

Pa moze se reci, vec 6 god solidno zivim od toga.Kladim se od 1996. al ozbiljno par godina.
Nezamislivo mi je da radim npr. za 200e mesecno, sto je dobra :eek: plata u Nisu, kad to mogu da uzmem za 10ak dana.samo mi je ponestalo ljudi za onaj bonus na bet365 :D

Zeljko je bio dobar samo dok je pevao tudje pesme za gajbu piva...
npr.

Poslednja izmena:
Gde ste pijanci, nema vas sto godina :pivce: . Fernando, ebo sam mater onom Hakenu juce, o Fulamu da ne pricam sto ne moze da natrpa one ribare.

Haha, to sam i ja isto reko.
****** postadose Farani velesila,Prvo me izjebase onomad protiv Estonije, to im je bila prva pobeda od 1980. sinoc opet.a StPatrik kakvi jadnici, nisu preesli teren, jos pala kvota na njih.
Zene necu da komentarisem, gledao sam kosarku, kako su smotane pa to je neverovatno.A skoro sam reko nikad vise na njih.
fool-1.gif

Back