gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962

Vidim jede se, pije se, pa reko da se pridruzim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidim jede se, pije se, pa reko da se pridruzim![]()
...i jos svasta nesto,al nema mi Micka.

Ooooo..dobro vece...
moze jedno crno? kako kod tebe? Jaooo, sta cu da im radim kad se malo oporavim, vratice sve sa kamatom, znam gde zive
Nije lose kod mene... Sta bi Fernando, ko te to naljutio?presipanje iz supljeg u prazno, uglavnom..
Ocu leba bez motikeBlizu sam, al uvek mi isklizne u zadni cas...ova godina je prekretnica, moram da naplatim svo znanje i trud il odo u ludnicu, imam tu jednu blizu :lol;

Crnogorke, Hacken, StPatricks, Odbojkasi,Viking...ne pamtim ovako lose rezultate a najvise sam ulozio danas posle duze vremena.Online vise nemam ni euro
Malko sam se zbunio
ono sam odgovorio Evi
Pa spisak je podugacak...Crnogorke, Hacken, StPatricks, Odbojkasi,Viking...ne pamtim ovako lose rezultate a najvise sam ulozio danas posle duze vremena.Online vise nemam ni euro
![]()
Stalno ovako
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1090-1323636-890
Kladionica?Je l' si skupio vise za tu 406ticu
Ja ne igram vise, bas dugo nisam... Ne uzdam ti se ja u to, a i nemam znanja ka' ti![]()
kao ono bese , ljubav je lepa samo dok se ceka Dok skupim taman ce im padne cenakao ono bese , ljubav je lepa samo dok se ceka
Mnogo bre skupi, da mi se svidja Punto kostao bi 10 iljada.Najskuplji polovnjak i kod nas i preko, bas sam baksuz.
presipanje iz supljeg u prazno, uglavnom..
Ocu leba bez motikeBlizu sam, al uvek mi isklizne u zadni cas...ova godina je prekretnica, moram da naplatim svo znanje i trud il odo u ludnicu, imam tu jednu blizu :lol;
...i meni je ova godina puna promena,novih pocetaka,prekretnica....![]()

Puuuu majku mu! A oladi malo, pa posle nastavi...Mada nema 'leba od toga, bar kod mene
![]()
Ja bi bila zadovoljna i sa najobicnijim puntom od 3000e, al ne da djavo ebem ti drzavu![]()
Znas, puno sam ulozio u to.Nekad zaradim godisnju platu za par dana.Ovo danas je recimo kao otkaz...
Da se oporavim malo pa svom snagom u napad .![]()

Ti prvo zavrsi skolu a lako cemo za punta.

Alaaaaaaaa, ja kad bi videla tolike parice na gomili oma bi se batalila toga, i trc' po avto![]()

Lepo to zvuci al kad izgubis toliko ne znas sta ces sa sobom.
Ja sam prezadovoljan, "kolege" su ostajale bez stanova...
Nije ni malo naivno, ja se proslo leto navukla bila kad je svetsko bilo svaki, svaki drugi dan isla, jedva se resila