Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
što te sramota....pa to je najlepša stvar na svetu....
a nas nije sramota kad bežite i divljate po magacinu,jeeeeeeeel????????
a nas nije sramota kad bežite i divljate po magacinu,jeeeeeeeel????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da voziš quattro, ne bi ti trebala lopataBole me ruke od lopate, ne mogu vise da masem![]()

.Tu si se zeznuo. Gde se čisti sneg bez hladnog piva? Mogao bih ja predveče na neko pivceNisam bre cistio ulicu, to savlada moj tenkic bez problema, nego oko kuce napadalo pa sam lopatao da ocistim staze. Ali nisam posle drmno pivce.

, a i domacu rakiju koju gazda toci pred gostima iz flase
. I nismo se odvalili od pica, ali bilo taman dovoljno.Te retro kafane su dobre. Ima i ovde par. Ne mogu da nadjem nijednu sa aluminijumskim pikslama. Ne pušim, nego taj detalj mi fali. Podseća me na detinjstvoJa sam sinoc bio u kafancini u srcu Beograda. Nisam verovao da jos uvek postoje takva mesta. Furunce gori, rostilj razbija, imaju VELIKO pivo, a i domacu rakiju koju gazda toci pred gostima iz flase
. I nismo se odvalili od pica, ali bilo taman dovoljno.
Moraću večeras na neko pivce, ako mi kompanjon sidje sa onog brda. 
Ja sam sinoc bio u kafancini u srcu Beograda. Nisam verovao da jos uvek postoje takva mesta. Furunce gori, rostilj razbija, imaju VELIKO pivo, a i domacu rakiju koju gazda toci pred gostima iz flase
. I nismo se odvalili od pica, ali bilo taman dovoljno.

To ti je nesto izmedju kafane i kioska, zove se "Kod mene" i nalazi se u Cara Urosa (deo ulice ispod Dusanove). Ne znam koji je tacno broj, ali je na nekih 30-40 metara od Cara Dusana. Dakle, kafance je lom, ali cene i klopa sasvim ok.
Imaju i crevca na zaru![]()