Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма зиг-хајлује нешто!z:mrgreen:
Мени је немачки таааакоооо одвратан језик да то није нормално! Кад још сестра крене да ми **** нешто на немачком главу би јој за зид залепио!z:D

meni u auto staje 60litara, tako mu pise u knjizi. ali sada mi je kazaljka bila onako dole pri kraju nije jos dotakla crveno,
nije jos upalio rezervu, a stalo samo 47 litara...
kolko litara je rezerva?

Мени је исто 60л, а резерву нисам никада сконтао колико је... 7-10л чини ми се... Једном сам насуо рекордних 56л, ал' то је наравно било кад је казаљка пала испод црвене цртице... чини ми се да код мене уме да повуче много литара у систем... рецимо упали ми се лампица испред куће, ја станем угасим га и ујутру гад га палим казаљка није ни близу резерве... :neutral:

kako je vama ljudi krivo sto oni imaju kola od 50k eura
da im pronalazite manu sto su stavili lpg... kapiram da na
predjenih 200-300.000 km tim kolima na gas ustedi za josh
jedan ... :)

sgn: kakve veza ima pesma sa LPG-om? nasla sam blago sa tvojim imenom/nazivom ... mislim lol bre... nemoj
postajem emo ... vojska pod hitno ...

Poslednja izmena:
Mog druga kum u Sarajevu vozi ML 500 AMG ..... vozio ga čovek pa mu ugradio plin. ***, čovek ode po curu i vrati se 20 eur :lol:
Isto tako vozi i hamera h2 crvenog sa nekim felnama koje su vece od felne za šleper. Ne znam tačno koliko inča .... Neke pevaljke su ga uzimale i snimale spotove sa njim. I na njega je ugradio plin :lol: Zatamnio stakla i briga ga :P

Nego, ja sam danas išao na svoju prvu dalju vožnju :lol: Sinoć sedimo u Baru i kao šta ćemo da radimo sutra, reko` ja ajmo za Trebinje. I tako i bi, ja i 3 druga krenemo danas posle podne. I sad, mi već na pola puta do granice, pitaju me ovi drugovi ( stariji su od mene po 8-15 god. ) gde mi je punomoć. Ja reko nemam je. Pa na koga je registrovano auto. Na tatu reko. Kažu oni, vratiće nas nazad. Reko ja, ajd ništa se ne sekirajte .... proći ćemo nekako valjda :lol: I već mi polako prilazimo prelazu, kad me pitaju imaš li zeleni karton. Reko, šta je to :lol: Oni već počeli da zovu nazad da im žene spremaju ručak :lol: Ništa, idem ja i dalje, kad se ovaj seti da ima u dokumentima karton od svog auta. Daj reko. Prišli mi, ja u onaj mini novčanik za dokumenta Stavio 2 zdravstvene knjižice moju vozačku, ličnu, saobraćajnu, karticu za gorivo,polisu osiguranja i taj zeleni karton. I preko toga moj pasoš, lična od druga i još 2 pasoša. Sve mu onako dao.

Vidim ja da policajcu ne bi svejedno, ode unutra, izlupa pečate i izvolte :lol:

A posle na bosansku, onaj zeleni stoji presavijen unutra. Pregleda čovek sve i krenu da vadi zeleni, pa reče ,,važi li ovaj zeleni karton,, Važi reko, kako da ne :lol:

Srećan put momci :lol:

Otišli tamo, popili piće, sedeli malo i nazad. I vozio sam citroena max ... što ne verujem ni tata da ga je vozio :lol: nešto manje od 180 km/h :lol:

3.0t i 4.5tdi sigurno nisu najcesci jer ne postoje, sto se tice wv, a inace nije cg monte carlo , bio sam i dosta se voze dizelasi i sa manjim kubikazama a inace a6,a8 oni skoro svi imaju velike motore, ustvari a8 ima sve velike motore(najmanji 3.0tdi), a6 (novi modeli)cak ni ja ne vidjam ovde po srbiji koji su ispod 3.0. Sve ovo govorim za nove modele audija.

Ebem mu mater ....

Fotografija8741-1.jpg

Ako hoćete i bližu sliku dobićete sutra ... ovo je kroz staklo slikano u pokretu ....

Стигао Ауди... некоме ћу сада ја 'ебати све по списку... каже мени стари синоћ кад га је узео мало му обара обртаје на леру, али кад крене онда иде :eek: и као ићи ће данас Бравом, а ја да видим шта је с тим пошто су били потрошили гориво скоро сво па је вероватно само мало повукао прљавшине... јутрос неће ни да чује да упали... скинем филтер, а оно комплетно провидно!!! :eek: ја не знам људи јел' може еуродизел да буде провидан? :confused: Сад сам ставио акумулатор да се допуни па ћу пробати опет да га креснем мада мени се све чини да то нема везе са горивом... :neutral:

Стигао Ауди... некоме ћу сада ја 'ебати све по списку... каже мени стари синоћ кад га је узео мало му обара обртаје на леру, али кад крене онда иде :eek: и као ићи ће данас Бравом, а ја да видим шта је с тим пошто су били потрошили гориво скоро сво па је вероватно само мало повукао прљавшине... јутрос неће ни да чује да упали... скинем филтер, а оно комплетно провидно!!! :eek: ја не знам људи јел' може еуродизел да буде провидан? :confused: Сад сам ставио акумулатор да се допуни па ћу пробати опет да га креснем мада мени се све чини да то нема везе са горивом... :neutral:

31. sam sipao iz kante,
trebao bi da je plavkast.
daleko od providnog.

sipao je on tebi vodu :lol:

onako plavozelen masTan i ne narocito viskozan

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back