Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
vrlo je jednostavno..zele da manje zagadjuju okolinu 
al z malo..
seljoberi, eto zasto..

al z malo..

seljoberi, eto zasto..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da...nikad moj jednostavni um nije shvatio ljude koji voze auto od 50.000evra, 5000 kubika i 500 ks, a u njega ugrade plin...
ova pesma me podseti nekog lepog vremena pa mi krecu suze na oci
ko zna nemacki nek slusa...zbog nje sam ga ja (bolje)naucio...![]()

meni u auto staje 60litara, tako mu pise u knjizi. ali sada mi je kazaljka bila onako dole pri kraju nije jos dotakla crveno,
nije jos upalio rezervu, a stalo samo 47 litara...
kolko litara je rezerva?
pritom imaju 50kg zlata na sebi, 5 drolja oko sebe, 0,5 grama kokaina, 0,05 grama mozga i infinitezimalne kolicine pameti
.

nema nikakve veze sa gasom.sgn: kakve veza ima pesma sa LPG-om? nasla sam blago sa tvojim imenom/nazivom ... mislim lol bre... nemoj
postajem emo ... vojska pod hitno ...

Zatamnio stakla i briga ga 
Sinoć sedimo u Baru i kao šta ćemo da radimo sutra, reko` ja ajmo za Trebinje. I tako i bi, ja i 3 druga krenemo danas posle podne. I sad, mi već na pola puta do granice, pitaju me ovi drugovi ( stariji su od mene po 8-15 god. ) gde mi je punomoć. Ja reko nemam je. Pa na koga je registrovano auto. Na tatu reko. Kažu oni, vratiće nas nazad. Reko ja, ajd ništa se ne sekirajte .... proći ćemo nekako valjda
I već mi polako prilazimo prelazu, kad me pitaju imaš li zeleni karton. Reko, šta je to
Oni već počeli da zovu nazad da im žene spremaju ručak
Ništa, idem ja i dalje, kad se ovaj seti da ima u dokumentima karton od svog auta. Daj reko. Prišli mi, ja u onaj mini novčanik za dokumenta Stavio 2 zdravstvene knjižice moju vozačku, ličnu, saobraćajnu, karticu za gorivo,polisu osiguranja i taj zeleni karton. I preko toga moj pasoš, lična od druga i još 2 pasoša. Sve mu onako dao.

nešto manje od 180 km/h 
3.0t i 4.5tdi sigurno nisu najcesci jer ne postoje, sto se tice wv, a inace nije cg monte carlo , bio sam i dosta se voze dizelasi i sa manjim kubikazama a inace a6,a8 oni skoro svi imaju velike motore, ustvari a8 ima sve velike motore(najmanji 3.0tdi), a6 (novi modeli)cak ni ja ne vidjam ovde po srbiji koji su ispod 3.0. Sve ovo govorim za nove modele audija.
и као ићи ће данас Бравом, а ја да видим шта је с тим пошто су били потрошили гориво скоро сво па је вероватно само мало повукао прљавшине... јутрос неће ни да чује да упали... скинем филтер, а оно комплетно провидно!!!
ја не знам људи јел' може еуродизел да буде провидан?

Стигао Ауди... некоме ћу сада ја 'ебати све по списку... каже мени стари синоћ кад га је узео мало му обара обртаје на леру, али кад крене онда идеи као ићи ће данас Бравом, а ја да видим шта је с тим пошто су били потрошили гориво скоро сво па је вероватно само мало повукао прљавшине... јутрос неће ни да чује да упали... скинем филтер, а оно комплетно провидно!!!
ја не знам људи јел' може еуродизел да буде провидан?
Сад сам ставио акумулатор да се допуни па ћу пробати опет да га креснем мада мени се све чини да то нема везе са горивом...
![]()