Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Па мислим ако је тако... ја сам га данас већ једном потерао из кафане тако да није фрка 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
]Da vidite šta je mašina:
Ko bre ne zna da vozi?Е ја само да вам кажем да модератор има кул Форда... штета само што не зна да вози![]()
Vidim on skrenu tu desno i reko ček da stanem da vidim baš gde će, kad dole može samo ponovo desno na Brankov, nikako levo prema gradu, što je on i hteo. Znam, i ja sam se jedno milion puta tuda syebao, pa sam smotavao kao da se parkiram na levoj strani, zatim u rikverc i onda pravo nazad odakle sam došao. A on ga lepo spiči direktno polukružno. 

Ko bre ne zna da vozi?![]()
![]()
Naš Dovla je tom prilikom načinio prekršaj - polukružno preko pune linije.Vidim on skrenu tu desno i reko ček da stanem da vidim baš gde će, kad dole može samo ponovo desno na Brankov, nikako levo prema gradu, što je on i hteo. Znam, i ja sam se jedno milion puta tuda syebao, pa sam smotavao kao da se parkiram na levoj strani, zatim u rikverc i onda pravo nazad odakle sam došao. A on ga lepo spiči direktno polukružno.
![]()

tkacio:Te večeri me je opasno iscimao jedan u Sharanu.
Idem iza njega i nailazimo na trepćuće zeleno. S obzirom na brzinu kojom smo išli i na udaljenost od semafora - glat bismo obojca prošli. Kad ono - on stade odjednom! Jedva ukočih i ja, kad primetih posle - pa ne rade mu stop svetla!tkacio:

pa sta peniш?:

Ne, postoje xenon sijalice (silalica samo na oborenom svetlu i ne menja jačinu) i bixenon koja putem prekidača pojačava svetlo (i pomera fokus valjda). Znači i xenon je jedna sijalica, a i bixenon je. Samo je ova druga ''pokretna''.Zar nije isto...tj. bixenon su sijalice i na dugim i kratkim(ukupno 4), a crci ce pre samo na kratkim(ukupno 2 kao i obican xenon)
Mozda gresim, ali...
pa daSto ne napisa ovde lepo "s" . Ki velis da ne pomisle ljudi svasta![]()

ma trpaj sta te brigawrm:elem... znam da napred morash da imash paran broj svetala ..
ali koliko smesh da ih imash ?
posto ja u braniku imam mesta za 2 svetla... bash dobro odradjeno mesto
a svetla za maglu ... malo mi je visoko to mesto za njih ...
pa sam mislio da stavim 2 kockasta fara pa ne znam dal smem

Koliko znam, automobil sa najviše serijski ugrađenih svetala od napred je Maserati Shamal...
A za taj Maserati, pravo da ti kažem, nisam ni čuo... 
Možeš napred imati svetala koliko oćeš! Zamisli one džipove sa krovnim farovima... Jednom mi je lik ablendovao da ugasim duga koja nisu bila duga, i pošto sam mu blicnu nazad da mu to potvrdim, on je upalio duga i s namerom da ih ostavi... Onda sam ja upalio krovne... Lik je odustao od ubeđivanja: Ko će više?
значи то је било летос кад су биле оне врућине, значи сунчано у ПМ... стојим ја на 15ак метара од тог џипа и лик ми каже ''паз' ово сад...'' и укључи та светла... значи заслепео ме је (и то у сред бела дана) да 5 минута нисам видео на очи како треба... после се мало померим и видим на кући (која је била иза мене) та светла, у сред сунчаног дана са 15 метара осветљују