Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е ја само да вам кажем да модератор има кул Форда... штета само што не зна да вози :mrgreen:
Ko bre ne zna da vozi? :lol:
angry2.gif

Naš Dovla je tom prilikom načinio prekršaj - polukružno preko pune linije. :lol: Vidim on skrenu tu desno i reko ček da stanem da vidim baš gde će, kad dole može samo ponovo desno na Brankov, nikako levo prema gradu, što je on i hteo. Znam, i ja sam se jedno milion puta tuda syebao, pa sam smotavao kao da se parkiram na levoj strani, zatim u rikverc i onda pravo nazad odakle sam došao. A on ga lepo spiči direktno polukružno. :lol:

Putnici gurali avion

Peking -- Putnici jednog aviona u Kini, koji su iz grada Guilina nameravali da lete u Peking, zbog tehničkih problema na letelici, morali su da guraju avion.

Avion je najpre sleteo u najveći grad provincije Henan Žengžu. Vlasti su najpre naredili članovima posade da guraju avion, ali pošto oni nisu uspeli ni da ga pomere s mesta, svih 69 putnika bilo je primorano da im se priključi. Bila su im potreba puna dva sata da avion odguraju 900 metara.

"Hvala Bogu da nismo bili u džambo džetu, već u avionu koji je težak samo 20 tona", rekao je jedan od članova posade.

video sam tu sliku. kako nisu posekli ruke na zakrilca za koja su vatali to mi nije jasno,
i oni sto su bili blizi krajevima nisu nista ni gurali kad su im krila bila nad glavom,
umesto da su uprli u trup :)

doduse ta slika koja je prikazana, nije imala 69 ljudi na sebi, i moguce je da to i nije to

Ko bre ne zna da vozi? :lol:
angry2.gif

Naš Dovla je tom prilikom načinio prekršaj - polukružno preko pune linije. :lol: Vidim on skrenu tu desno i reko ček da stanem da vidim baš gde će, kad dole može samo ponovo desno na Brankov, nikako levo prema gradu, što je on i hteo. Znam, i ja sam se jedno milion puta tuda syebao, pa sam smotavao kao da se parkiram na levoj strani, zatim u rikverc i onda pravo nazad odakle sam došao. A on ga lepo spiči direktno polukružno. :lol:

Што јелте имплицира да је тачно моје тврђење да ти не знаш да возиш, јер сам ја направио полукуржно тамо где си ти морао да моташ из два пута :P

Te večeri me je opasno iscimao jedan u Sharanu.
Idem iza njega i nailazimo na trepćuće zeleno. S obzirom na brzinu kojom smo išli i na udaljenost od semafora - glat bismo obojca prošli. Kad ono - on stade odjednom! Jedva ukočih i ja, kad primetih posle - pa ne rade mu stop svetla! :otkacio:

pa sta peniш? za to si ti kriv, sto si se zaletao umesto da vozis extra oprezno kada je ispred tebe VW, a ako je VW onda ti je sve receno i o vozacu i o autu :lol:
normaaalno da mu ne rade sva svetla na kolima:cool:

Zar nije isto...tj. bixenon su sijalice i na dugim i kratkim(ukupno 4), a crci ce pre samo na kratkim(ukupno 2 kao i obican xenon);)
Mozda gresim, ali...
Ne, postoje xenon sijalice (silalica samo na oborenom svetlu i ne menja jačinu) i bixenon koja putem prekidača pojačava svetlo (i pomera fokus valjda). Znači i xenon je jedna sijalica, a i bixenon je. Samo je ova druga ''pokretna''.

elem... znam da napred morash da imash paran broj svetala ..
ali koliko smesh da ih imash ?
posto ja u braniku imam mesta za 2 svetla... bash dobro odradjeno mesto
a svetla za maglu ... malo mi je visoko to mesto za njih ...
pa sam mislio da stavim 2 kockasta fara pa ne znam dal smem :)

wrm:
elem... znam da napred morash da imash paran broj svetala ..
ali koliko smesh da ih imash ?
posto ja u braniku imam mesta za 2 svetla... bash dobro odradjeno mesto
a svetla za maglu ... malo mi je visoko to mesto za njih ...
pa sam mislio da stavim 2 kockasta fara pa ne znam dal smem
ma trpaj sta te briga :D

ali molim te prvo operi dzip i ofarbaj bul bar :cool:

Poslednja izmena:
Možeš napred imati svetala koliko oćeš! Zamisli one džipove sa krovnim farovima... Jednom mi je lik ablendovao da ugasim duga koja nisu bila duga, i pošto sam mu blicnu nazad da mu to potvrdim, on je upalio duga i s namerom da ih ostavi... Onda sam ja upalio krovne... Lik je odustao od ubeđivanja: Ko će više?

Možeš napred imati svetala koliko oćeš! Zamisli one džipove sa krovnim farovima... Jednom mi je lik ablendovao da ugasim duga koja nisu bila duga, i pošto sam mu blicnu nazad da mu to potvrdim, on je upalio duga i s namerom da ih ostavi... Onda sam ja upalio krovne... Lik je odustao od ubeđivanja: Ko će više?

Ја сам летос видео неког Нисана Х-нешто који има два фабричка кровна светла... како оно светли боКте... :eek: значи то је било летос кад су биле оне врућине, значи сунчано у ПМ... стојим ја на 15ак метара од тог џипа и лик ми каже ''паз' ово сад...'' и укључи та светла... значи заслепео ме је (и то у сред бела дана) да 5 минута нисам видео на очи како треба... после се мало померим и видим на кући (која је била иза мене) та светла, у сред сунчаног дана са 15 метара осветљују :eek:

Иначе, што се џипа тиче... стварно је перверзан... тип га је платио нешто мало јаче од 30 000еур и има фулл опрему... кожна седишта, четворострука клима, навигација, има чак и видео навигацију за паркирање (оно кад возиш у рикверц само гледаш у дисплеј и све видиш позади и + он ти исцртава путању и складу са тим колико си намотао волан)... ма... перверзно на куб :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back