gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Mozda narandzasto ?
![]()

Narandžasto se vidi na 5 km...i lepa brate boja za oko...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda narandzasto ?
![]()

rec bicikl je muskog roda
nominativ: bicikl
genitiv: bicikla
dativ: biciklu
akuzativ: bicikl
dativ: /
instrumental: biciklom
lokativ: biciklu
Nemoj za 9meseci da bude..nije menjano ulje skoro nesto se pokvarilo...pa ja to iskusno
Zar nije isto...tj. bixenon su sijalice i na dugim i kratkim(ukupno 4), a crci ce pre samo na kratkim(ukupno 2 kao i obican xenon)A šta ćemo mi jadnici sa Xenonima gde sijalica košta 50 eura, a BiXenon skoro 100 eura komad? A radni vek poput ostalih iole kvalitetnijih sijalica?
Ti su i meni najludji...od 10 traktora na 1 rade svetla.Valjda nema seljak 100din za h4 ili sta vec ide.Ja imam fobiju od traktora sa prikolicom za drva (zv. drvarka u mom kraju)...
Pa ablenduj i ti njima...a da nemas svetloNajvise mrzim kada idem peske nocu i kola koja mi dolaze u susret nece da prebace na oborena svetla.To me jako nerviratkacio:

Pa da, samo lud vozi bez svetala...Da ali zato ja vidim njih mnogo pre no sto oni vide mene i uvek se sklanjam kada ih primetim.A ako ih ne primetim to znaci da im nisu upaljena svetla,sto dokazuje ti vozaci nisu pri cistoj svesti.

Зато ја ноћу средином пута... једном сам имао умало блиски сусрет са трактором и само срећа ме је навукла на средину пута непосредно пре тога па сам успео да га омашим...Ja imam fobiju od traktora sa prikolicom za drva (zv. drvarka u mom kraju)... Već 5,6 ljudi je poginulo zbog neosvetljenih drvarki...znaš ono - klasično zakucavanje... Tu su i kultivatori, a bicikliste i da ne pominjem... Ne mogu da verujem kako ti ljudi imaju muda da idu noću bez ikakvih oznaka na biciklama, a oko njih pospani turci sa šleperima, koji tuda teraju i 100km/h...
Мислим да тако нешто постоји у плану да се уведе...Trebalo bi da u školama postoji predmet koji bi se bavio isključivo saobraćajem i svime što je za njega vezano... Od prvog razreda osnovne...
...тако да је право чуду како пишеш овде... ја ћу ових дана да набавим неку палицу па ћу онима без светала да лупам фарове, да имају зашто да их не укључују, а бициклистима ћу да ломим ноге да не могу да их возе.Ja redovno vozim neobelezenu biciklu nocu.Al ja vozim biciklu od 2 razreda osnovne tako da...

И ја мрзим неосветљене бициклисте па ти то опет радиш.Najvise mrzim kada idem peske nocu i kola koja mi dolaze u susret nece da prebace na oborena svetla.To me jako nerviratkacio:
rec bicikl je muskog roda
nominativ: bicikl
genitiv: bicikla
dativ: biciklu
akuzativ: bicikl
dativ: /
instrumental: biciklom
lokativ: biciklu

кад оно сељак продаје малине, обукао јарко зелену мајцу и дигао руку да се види шта продаје
Jes ti profesor po struci?
И ја мрзим неосветљене бициклисте па ти то опет радиш.Мајке ми ћу да купим 1000 јебених сијалица (оних што се код Кинеза продају за 50дин) за бицикла и да дам полицајцима да их деле себичној стоци којој живот вреди пишаних 100динара (да купи светла за бицикло напред и назад, или да купи сет сијалица за кола).
nisam ali sam dezurni se*ator tako da pazis
Kakve veze ima da li ti pazis i da li te neko vidi tj. pazi na tebe...A za niklovan bajs...pobogu...imam i ja hromiranu resetku na hladnjaku pa ne vozim bez svetalaNemam ja dinamo da napaja te sijalice
Ja licno vrlo pazim kada vozim bajs uopste,a kada vozim po noci uvek idem po osvetljenim putevima + mi je bajs nikovan tako da reflektuje svetlost,tako da nisam bas neprimecen.

Nemam ja dinamo da napaja te sijalice
Ja licno vrlo pazim kada vozim bajs uopste,a kada vozim po noci uvek idem po osvetljenim putevima + mi je bajs nikovan tako da reflektuje svetlost,tako da nisam bas neprimecen.

...Malo mi je cudna ideja da krenes na put, pomolis se i stavis zivot u ruke "macjih ociju"![]()
sta???Primer:
[profil]Kverta[/profil]
Ukucao sam Kverta i stavio medju profil tagove.