Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja to iskusno
Nemoj za 9meseci da bude..nije menjano ulje skoro nesto se pokvarilo...
A šta ćemo mi jadnici sa Xenonima gde sijalica košta 50 eura, a BiXenon skoro 100 eura komad? A radni vek poput ostalih iole kvalitetnijih sijalica?
Zar nije isto...tj. bixenon su sijalice i na dugim i kratkim(ukupno 4), a crci ce pre samo na kratkim(ukupno 2 kao i obican xenon);)
Mozda gresim, ali...
Ja imam fobiju od traktora sa prikolicom za drva (zv. drvarka u mom kraju)...
Ti su i meni najludji...od 10 traktora na 1 rade svetla.Valjda nema seljak 100din za h4 ili sta vec ide.
Najvise mrzim kada idem peske nocu i kola koja mi dolaze u susret nece da prebace na oborena svetla.To me jako nervira :otkacio:
Pa ablenduj i ti njima...a da nemas svetlo:eek:
Da ali zato ja vidim njih mnogo pre no sto oni vide mene i uvek se sklanjam kada ih primetim.A ako ih ne primetim to znaci da im nisu upaljena svetla,sto dokazuje ti vozaci nisu pri cistoj svesti.
Pa da, samo lud vozi bez svetala...:whistling:
Malo mi je cudna ideja da krenes na put, pomolis se i stavis zivot u ruke "macjih ociju":dontunderstand:

Ja imam fobiju od traktora sa prikolicom za drva (zv. drvarka u mom kraju)... Već 5,6 ljudi je poginulo zbog neosvetljenih drvarki...znaš ono - klasično zakucavanje... Tu su i kultivatori, a bicikliste i da ne pominjem... Ne mogu da verujem kako ti ljudi imaju muda da idu noću bez ikakvih oznaka na biciklama, a oko njih pospani turci sa šleperima, koji tuda teraju i 100km/h...
Зато ја ноћу средином пута... једном сам имао умало блиски сусрет са трактором и само срећа ме је навукла на средину пута непосредно пре тога па сам успео да га омашим...
Trebalo bi da u školama postoji predmet koji bi se bavio isključivo saobraćajem i svime što je za njega vezano... Od prvog razreda osnovne...
Мислим да тако нешто постоји у плану да се уведе...
Ja redovno vozim neobelezenu biciklu nocu.Al ja vozim biciklu od 2 razreda osnovne tako da...
...тако да је право чуду како пишеш овде... ја ћу ових дана да набавим неку палицу па ћу онима без светала да лупам фарове, да имају зашто да их не укључују, а бициклистима ћу да ломим ноге да не могу да их возе. :evil:
Najvise mrzim kada idem peske nocu i kola koja mi dolaze u susret nece da prebace na oborena svetla.To me jako nervira :otkacio:
И ја мрзим неосветљене бициклисте па ти то опет радиш. :roll: Мајке ми ћу да купим 1000 јебених сијалица (оних што се код Кинеза продају за 50дин) за бицикла и да дам полицајцима да их деле себичној стоци којој живот вреди пишаних 100динара (да купи светла за бицикло напред и назад, или да купи сет сијалица за кола).

nisam bash shvatio sto bi neko ishao peshke drumom :)
ajde ako je neka selendra pa nema deo za peshake
ali tad nabacish neshto reflektujutju, znachi uzmi obichni prslu onaj sto morash
da imash maltene svugde van srbije i videtjesh kako tje obaraju svetla i da koche,
jerbo su sad i panduri pocheli ih nose pod obavezno notju ...

inache nisu nosili a sad svi moraju nose notju kad idu bilo gde po ulici ili putu itd..
od kad je onaj lik pokupio pandura u mraku ... ladno ga nije video .. ali uopshteno
i to mala brzina tipa 20 na sat...
da dodam samo da su oni imali pre akcije na autoputu da zaustavlaju ljude iz najbrze trake .. i to josh sa
onim stop ... matori za malo jednom da zgazi lika tamo znachi samo preprechio najbrzu traku i mashe sa nechim ..
i matori ga i nevidi .. bre.. na 120 :")

Е то са мајцама у јарким бојама користе сељаци дуж ибарске магистрале који продају малине... значи исцимали су ме неколико пута и то баш мушки... излетим из неке кривине кад на 50-100м нешто се зазелени, ја легнем на кочницу иза мене шкрипе гуме :mrgreen: кад оно сељак продаје малине, обукао јарко зелену мајцу и дигао руку да се види шта продаје :dash:

А ово са полицајцима... да сам се родио само мало луђи већ бих тројицу робијао због тог заустављања у мраку... :roll:

И ја мрзим неосветљене бициклисте па ти то опет радиш. :roll: Мајке ми ћу да купим 1000 јебених сијалица (оних што се код Кинеза продају за 50дин) за бицикла и да дам полицајцима да их деле себичној стоци којој живот вреди пишаних 100динара (да купи светла за бицикло напред и назад, или да купи сет сијалица за кола).

Nemam ja dinamo da napaja te sijalice :roll:
Ja licno vrlo pazim kada vozim bajs uopste,a kada vozim po noci uvek idem po osvetljenim putevima + mi je bajs nikovan tako da reflektuje svetlost,tako da nisam bas neprimecen.

Nemam ja dinamo da napaja te sijalice :roll:
Ja licno vrlo pazim kada vozim bajs uopste,a kada vozim po noci uvek idem po osvetljenim putevima + mi je bajs nikovan tako da reflektuje svetlost,tako da nisam bas neprimecen.
Kakve veze ima da li ti pazis i da li te neko vidi tj. pazi na tebe...A za niklovan bajs...pobogu...imam i ja hromiranu resetku na hladnjaku pa ne vozim bez svetala:hahaha:

btw
Ima ta se kupe i far i pozadi pozicija na baterije-cateye
Znaci to nemam dinamu ne prolazi...

btw btw
Sad sam video reklamu za yo-yo sa Pandom...

Poslednja izmena:
poenta tog posta je bila vidite kako mi opako izgleda jeep,
a ne bezbednost nozlratora :)

ja sam na bajsu nosio trepcuce crveno svetlo nazad, za slucajeve kada idem nocu. a imao sam i napred na kormanu svetlo, i po osvetljenim grackim ulicama sa onim zutim varljivim svetlom, izuzetno je lako ne primetiti biciklistu bez svetala, a tek napolju di i nema svetla...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back