911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
samo da vas pozdravim na brzinu... pratim ponekad sta se radi ovde u kavani. Cestitam novom mod.
pozdrav.
Pozdrav Damnjane i hvala,
navrati nam češće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da vas pozdravim na brzinu... pratim ponekad sta se radi ovde u kavani. Cestitam novom mod.
pozdrav.
Vidi ga ovaj, odma' navalio. "Ulazi bre, nemo' se izuvas"
![]()

Jel primetio neko nesto neobicno u reklami za cokoladu sa rizom, kad se ribi Panda zaglavi u pesku?
Ако није онда не бих знао, можда ако бих обратио пажњу 

Vidi se da se prednji ne okrece, samo zadnji... Ma nebitno, ionako je neka ninfomanka (stavila je 4 lika u auto i nakljukala ih cokoladom)![]()
) pa su oni gurali pamdu. ali nisam gledo od pocetka i samo jednom sam vido pa zato i nisam znao
Vidi se da se prednji ne okrece, samo zadnji... Ma nebitno, ionako je neka ninfomanka (stavila je 4 lika u auto i nakljukala ih cokoladom)![]()
Što ka'eš aj' i da je 4x4...onda bi se okretali i oni točkovi napred...ko o cemu baba o ustipcima...opet ovaj... Ajd marš u ćošak i razmisli o svojim rečima...![]()
A evo stize i pruticKaži mi da li želiš da normalno ućestvuješ na Forumu ili da se ponašaš ovako kao u poslednjih par dana?

Kolega, malo lakse prema mladjim kolegama0 0 2 dzomba sam jaaaa
333 guster si tiiiii
![]()
A kud bas kraj tebe da sedne'bar vece (izvlaci stolicu) sedi
e, sad nam malo nesto ispricaj o sebi![]()

Primetio sam tu reklamu... Panda, a pogon pozadi...Što ka'eš aj' i da je 4x4...onda bi se okretali i oni točkovi napred...

))
@MilošB: Jel si primetio mamu koja izlazi iz ulaza u 2:11
@opšta masa: jel mi imamo problem kad od svega napravimo perverziju (morbidluk) i kad pored glavnog dešavanja primetimo tamo neku devojku, i sl.?
Da je bila slobodnije obucena, mozda bih i registrovao...

A i jesam poznat kao zločast...jok no cu je pored tebe staviti![]()