Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ste svi odmah skocili!!!:hahaha:
Ja sam samo kivan na nase pametne glave koje jos uvek proizvode yuga, umesto da su odavno sklopili neko partnerstvo, i krenuli sa necim sto vise lici na auto. Umesto toga oni redizajniraju nesto sto je ruzno, da bi ispalo jos ruznije, a o tehnologiji staroj 35 godina i da ne pricam!

Нит су имали пара да склепају штагод ново, нит им је било у интересу.

@Довла - па што оде у тај на Ади, то су највећа могућа говеда! Нама су тако покварили врата, писао сам негде па ме мрзи да се понављам.Требао је да оде код Кулића.
А ако хоће добар неовлашћени сервис, е такав знам само један у Карловцима. И није јефтин.

Па не знам зашто је ишао тамо ваљда оно сређено, напуцано и зове се овлаштени сервис... везе немам... а овај Кулић... то оно беше на Карабурми код ватрогасног дома? Јел' тај као добар? Да му кажем да иде тамо...

Е а највећи фазон је у томе штоп је он возио ауто тамо јер му је подивљала електроника и ништа није хтео да слуша... гепек је отварао у току вожње самоиницијативно, када притисне да закључа он закључа само гепек, када га откључа он отвори гепек, ма шоу... и ови му као рекли да је отишао тај главни комп и да треба ваљда неких 20 000 дин за то и као успут му рекли да треба да се замени и то нешто... и он каже да не дирају комп јер им треба пуно времена па ће доћи други пут, а за овај део рекоше да треба сат времена и он каже да промене и они... променише :D

Па не знам зашто је ишао тамо ваљда оно сређено, напуцано и зове се овлаштени сервис... везе немам... а овај Кулић... то оно беше на Карабурми код ватрогасног дома? Јел' тај као добар? Да му кажем да иде тамо...

Е а највећи фазон је у томе штоп је он возио ауто тамо јер му је подивљала електроника и ништа није хтео да слуша... гепек је отварао у току вожње самоиницијативно, када притисне да закључа он закључа само гепек, када га откључа он отвори гепек, ма шоу... и ови му као рекли да је отишао тај главни комп и да треба ваљда неких 20 000 дин за то и као успут му рекли да треба да се замени и то нешто... и он каже да не дирају комп јер им треба пуно времена па ће доћи други пут, а за овај део рекоше да треба сат времена и он каже да промене и они... променише :D

pa sta da im radi covek!?! lepo si rekao, uradice mu generalku bez problema..al to nije isti auto :thumbdown:

znaci covek nema gde da ode za bilo sta. Malteracija kuce, zidanje, krecenje, mehanika, ELEKTRIKA (osetio na svojoj kozi neefikasnost majstora i naravno ne znanje veliko) i farbar i ko zna koji mastor je potreban u zivotu, ne bitno za sta! ! ! nema covek gde da ide...

KG respect... Posebno za G klasu iza ove mrge.
Photo122.jpg

G 400CDI. Vlasnik pumpe. Ima jos jedan Dogde Ram 5.9TDI. Ima 6 tockova i potrebna C kategorija da se vozi. Trosi 25litara naft. Prvi vlasnik Kole shecer, drugi ovaj decko iz KGa i platio je 15 000e.
A ta G klasa ubrzava kao neki benzinac. Svojim ocima videh. Inace, taj sto vozi to je otpuzen za silovalje 16to godisnjakinje. Mrga od 56 godina.

G 400CDI. Vlasnik pumpe. Ima jos jedan Dogde Ram 5.9TDI. Ima 6 tockova i potrebna C kategorija da se vozi. Trosi 25litara naft. Prvi vlasnik Kole shecer, drugi ovaj decko iz KGa i platio je 15 000e.
A ta G klasa ubrzava kao neki benzinac. Svojim ocima videh. Inace, taj sto vozi to je otpuzen za silovalje 16to godisnjakinje. Mrga od 56 godina.

vozih 1997 dodge ram monstrum 5.9tdi sa cumminsovim motorom, 190ks.
on je imao po dva tocka na zadnjoj osovini (nije imao 3 reda tockova, da nebude zabune)
i kolko sam ja bio shvatio moze da se vozi sa B.

Poučen iskustvima u ovoj zemlji, sve dok pišu "biće potpisan", "očekuje se", "trebalo bi" ništa im ne verujem. :nono: Tek kad sporazum bude potpisan crno na belo...

Osim toga, „Zastava" ima i poslovne ugovore koje mora da ispoštuje, kao što je isporuka modela 128 u Egipat i izvoz menjača u Ukrajinu.
Jel su to oni menjači kojima posle 10.000 odu sinhroni, pa nema normalnog šaltanja bez medjugasa, a i preveliki je levo-desno hod ručice kada je ubrzini? :mrgreen:

Poslednja izmena:
„Jugo" bi, tvrdi Mihajlović, mogao da se proizvodi još najmanje godinu i po dana

МА СА ЧИЈИМ ПАРАМА ТИ МИСЛИШ ДА ТО ПРОИЗВОДИШ?????!!!!:otkacio::otkacio: (то се ја мало сваЋам сам са замишљеним преЦедником синдиЦата ЗаЦтаве).

Нека је срећно, па да се већ једном отресемо и Стојадина, и Југа, и Флојке на прави начин - заменом новим моделима! Нека је срећно, мада док не ударе мур, што каже колега Стефан, ја не верујем ништа.:rtfm:

E vidis @Vule, juce kad sam napisao onaj post, upravo sam mislio na takve ludake koji bi da proizvode ono g o v n o od yuga jos ko zna koliko dugo!?!?:otkacio:

I stvarno kad razmislim, steta bre sto ameri ne unistise sve zastavine pogone onda, pa bi u tom slucaju, ovakvi idioti i njima slicni morali da odmah pocnu da razmisljaju o saradnji sa strancima, a ne da proizvode i prodaju ovom narodu ovaj izmet od kola jos 10 godina nakon toga!

Ne znam ni jednog normalnog coveka koji je kupio novu zastavu, a da je posle godinu dana nije mrzeo kao najveceg neprijatelja!

Ljudi bi naravno da kupe nesto jeftino a da pritom bude novo, e pa malo morgen, ko hoce dobro a novo mora da odresi kesu, a ko ima 4000-5000€, neka kupi stranog polovnjaka i imace mnogo manje sekiracije, a da ne pominjem da ce se voziti kao covek u autu, a ne u poljoprivrednoj masini poput zastave gde od bilo kakvog luksuza nema ni "L", cak stavise, oni narodu nisu obezbedili ni najosnovniju stvar (bezbednost) koju jedan auto mora da ima u 21-om veku!!!:otkacio:

Sto rece Damnjan pre nekoliko meseci: "Yugo je zlocin prema coveku"!

http://www.torex.co.yu/onama.php

Kulic je nekada bio cuveni servis Citroena . A poznati su i po auspusima (mada su za auspuh "Maric" iz N.Banovca najbolji)
Ono malo iskustva koje imam sa Kulicem (Torex) je pozitivno ...
(naravno kao i u svakom servisu postoji mogucnost da se naleti na majstora koji je juce poceo da radi ili se sprema da da otkaz ... ali su generalno dobri)

problem kod zastave je taj sto to jednostavno nisu automobili, florida je jos najbliza tom pojmu.
to su naprave, platforme sa 4 tocka i motorom koje se krecu.
nikakva ergonomija ne postoji, a ti menjaci ne znam kakvi su tek menjaci u ukrajini ako ih iz Zastave uzimaju... ja bih to svom neprijatelju ugradio u automobil.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back