gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
to sa tablicom sam odma primetio, dok nisam procito vase
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm.. Vidim da si me prestigao, svaka cast!!!![]()
da breee svaka cast...i tebi i kverti![]()

, a za @Kvertu, ne znam sta je po profesiji?!?!Sta ces... Ostro oko klavir-stimera, a za @Kvertu, ne znam sta je po profesiji?!?!

ako je neko iz NS-a zna na koji bulevar mislim: Kornelija Stankovića pa posle Vojvode Stepe. Lik ide u suprotnom smeru! Vozio nešto prijatelju i gledam ispred mene niko i sagnem se da dohvatim kasetu što mi ispala, dignem glavu prokleti auto direkt na mene čak ni ne gleda na put, i iscimam kola između njega i kamiona nekog i sudarimo se desnim retrovizorima, a kamion mi bukvalno samo ogrebao levi retrovizor. Moj ispao iz ležišta njegov otpao. Stali i klinac (17,5 godina, tata ima neki klub, tj jedinac i mezimče bogatog roditelja) krenuo da plače da ne zovem policiju. Krenuo tamo da slini. Nisam zvao. Jednostavno nisam hteo frku, jer bi mi ćale *****o (njemu sam uvek ja kriv! Čak i kad policija kaže da nisam-jesam... )
A za prvi maj mene i druga preticao kreten sa detetom od recimo 4-5 godina za volanom i to sigurno jedno 80 u zoni 40. Tu je neka krivina, stalno ima vode, večito izletanja, pa ograničili. Posle krivine pravac, divota, 60. NE. On je morao tu. Sa sve detetom. Da nije drug seo na kočnicu, bilo bi sex-a... Tam je jači od Golfa I... Dovoljno da povredi dete.
Ima jedan drugar 156 1.8 benz. Jaako moćno.ocu alfu 156 1,9JTD

Ima jedan drugar 156 1.8 benz. Jaako moćno.![]()
Мени каже - морао си да предвидиш ту ситуацију. Ако је он (тај који ме удари) глуп ти буди паметан за обојицу
Тако кад ме лик ударио отпозади, а ја стајао типа пола минута на скретању стари почео да **** ја се као браним и онда га пустим једно 3 минута да блебеће, и на крају сам схвати да није у праву и повуче се![]()

skupa registracijaredak motor...
no, bolje 2.4JTD