Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Ја сам увек пунио боцу до краја и трошио је до краја... када би се испразнила прелазио бих на бензин до прве пумпе и то је било то... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja uvek sipam pun, tako mi je lakše da kontrolišem potrošnju.Ја сам увек пунио боцу до краја и трошио је до краја... када би се испразнила прелазио бих на бензин до прве пумпе и то је било то...![]()

Jeste vala, benzinac je dobar za put, a dizelaš za grad. Mada, nikad ne bih vozio dizela.benzinac počinje da "diše punim plućima" tek od 3000, 3500rpm...
Данас сам урадио једну... могло би се рећи занимљиву ствар... тако су бар коментарисали људи којима сам причао... кренем за БГ и стандардно лик неће да се склони из леве траке и поред блицања и свирања... иде око 60-70 и успорава ме... обилазим га са десне стране и успоравам на око 30 и тако идем наредних 15км испред њега. ПОЛА САТА сам ишао тих 15км успоравајући њега и не дајући му да прође напред. Контам да тај поступак и није толико лош у односу на рецимо гурање с пута, стајање и обрачунавање и сл... једино што се изгуби мало времена али боѕе мој... вредело је![]()

Nisi cito kama-sutru8)iebi ga...ne mož' se iebati a da ti ne uđe...![]()

Opet se postavlja pitanje...sta je starije koka ili jaje?
Ti sto ides 200kmh nema nikakve veze sa tim sto ides levom trakom, moze da bude i 120. Leva je za preticanje, ako neko da migavac i krene u preticanje ti nema sta da blicas iz leve, nego moras da usporis.
Ovo sve ne vazi ako si TI dao migavac i krenuo u preticanje-onda taj iz desne treba da te propusti.
Ali ne zaboravite da se ne pretice kolona- tako da kad se sve sabere Dovla nisi u pravu...bar zakonski jer konstantno vozenje levom je konstantno preticanje kolone.
Ovi kažu da imaЕ људи... убеђује ме ортак да постоји аутоматски мењач са седам брзина који се уграђује у серијски модел... има ли неко идеју у који?
ставља 7 степени аутоматик са два квачила