Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стварно колико луд треба да будеш и урадиш тако нешто :? Мени је на лето 2006. црк'о ауто 2-3км изнад Котора и морао сам да га спустим угашеног, значи најдужих 3км у животу :?

Nešo, premeštaj ovo u Kavanu!
Zasto bre vozis ugasen auto ?!?
Pa štedim gorivo. :p Izgleda da je otišao protokomer, ler gas je veći nego što bi trebalo da bude, troši oko 10 litara u gradu sa zajbncijama gašenje ili ler na dužoj nizbrdici.
Volan što je tvrdji, uh, jako velika stvar. :roll: Znam da imam fore dva kočenja, treće već teško jer postaje mnogo tvrda kočnica. Zato sam uvek na kontaktu i spreman da palim ako zatreba.
U principu, ovo se opušteno može raditi na kolima starije proizvodnje, bez serva, ABS-a itd.

Vesti iz Evropske Unije

Neobična zamjena desila se pred šokiranim svjedocima na stočnoj pijaci u Plovdivu, gdje je razočarani muž svoju ženu nerotkinju dao prijatelju u zamjenu za osam godina staru kozu. Bugarski farmer mijenjao je svoju ženu za kozu jer mu nije mogla roditi djecu.

Stoil Panajotov promijenio je svoju treću ženu Elenu za osam godina staru kozu na stočnom sajmu.

Ova bizarna zamjena odvila se ispred zaprepaštene rulje na tržnici u bugarskom gradu Plovdivu.

„Dan ranije prijatelj mi je rekao da nema sreće u ljubavi ni sa ženama i da mu se moja žena stvarno sviđa”, kaže ovaj 54-godišnjak.

kako ovo skece?
89cadillac_solitaire_01.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back