gost 136592
Aktivan član
- Poruka
- 1.227
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemam youtube, ne trudi se

Zbog promrzlih ženki nije zgoreg nositi ćebe u kolima...![]()
Kako si je šarmiro, vise se ne pojavi...Mozda joj se "panda" zaglavila![]()

http://forum.krstarica.com/threads/237673&page=9
Koji vam je podforum najbolji (od 9 najposećenijih)?
1. pdf Politika................34....30,09%
2. pdf Automobilizam........26....23,01%
3. pdf Muzika.....................20.....17,70%
4. pdf Svaštara...................16.....14,16%
5. pdf Ljubav i Seks.............12.....10,62%
5. pdf Tinejdžeri...................12.....10,62%
7. pdf Humor........................10......8,85%
8. pdf Savremeni muškarac....8......7,08%
9. pdf Ženski kutak..................6.......5,31%
neki drugi (navedi u postu)....18.......15,93%
Anketa sa više izbora.
Glasova: 113.

Misliš treće, četvrte ... ?Samo dok izotvaramo duple naloge.![]()
Дневна светла затребају само једном. Коме не одговарају обичне сијалице нека уграђује те дневне... 150 сам управо ишао јер је лоше време... успорио сам@Dovla: Dnevna svetla su besmislica svuda osim tamo odakle je i potekla ta prica, tj. u Skandinaviji gde su im ona zaista potrebna jer je uvek sumrak i sta ti ja znam. Za tako nesto na jugu Evrope apsolutno nema potrebe.
Austrija je uvela pa ukinula taj zakon - Bec je jedan od retkih gradova na svetu u kom se svakodnevno meri koncentracija fine prasine u vazduhu i ona je znacajno skocila po uvodjenju tog zakona. Pritom, broj saobracajnih nesreca je ostao na istom nivou.
Nemacka zakon o obaveznim dnevnim svetlima nikad nije ni uvela.
Dalje, dnevna svetla nisu isto sto i oborena, koja su konstruisana da budu osnovna svetla na automobilu i kvare se ako se ne upotrebljavaju kako je predvidjeno. Leti spoljasnja temperatura dostize i preko 40 stepeni (na severu tesko da moze toliko), i u kombinaciji sa temperaturom sijalice u faru to nikako nije dobro. Svedski automobili npr. dolaze sa fabricki ugradjenim dnevnim svetlima koja se pale zajedno sa automobilom. Ali, to su day running sijalice, koje trose znatno manje energije i stvaraju znatno manje toplote, a ne klasicne.
A i sto vozis 150 po ovakvom vremenu?![]()
али рецимо код претицања другог камиона... видео сам све оне који су имали укључена светла сасвим нормално, а тог без светала нисам видео практично док нисам дошао до њега
да је било само мало клизавије или можда чак да нисам имао quattro слетео бих са пута само тако колико сам цимнуо волан био... а брзина је била можда 70км/х... у РС су кренули са обавезним светлима... дефинитивно се види разлика... позитивна разлика... нарошито што су натерали и тракторе да ИМАЈУ светла и да их КОРИСТЕ
). Ja sam u svakom slučaju za svetla preko dana, dok god se naši vozači ne dovedu u red. A i ekologija kod nas još dugo neće doći na dnevni red.
@Dovla: Dnevna svetla su besmislica svuda osim tamo odakle je i potekla ta prica, tj. u Skandinaviji gde su im ona zaista potrebna jer je uvek sumrak i sta ti ja znam. Za tako nesto na jugu Evrope apsolutno nema potrebe.
Austrija je uvela pa ukinula taj zakon - Bec je jedan od retkih gradova na svetu u kom se svakodnevno meri koncentracija fine prasine u vazduhu i ona je znacajno skocila po uvodjenju tog zakona. Pritom, broj saobracajnih nesreca je ostao na istom nivou.
Nemacka zakon o obaveznim dnevnim svetlima nikad nije ni uvela.
Dalje, dnevna svetla nisu isto sto i oborena, koja su konstruisana da budu osnovna svetla na automobilu i kvare se ako se ne upotrebljavaju kako je predvidjeno. Leti spoljasnja temperatura dostize i preko 40 stepeni (na severu tesko da moze toliko), i u kombinaciji sa temperaturom sijalice u faru to nikako nije dobro. Svedski automobili npr. dolaze sa fabricki ugradjenim dnevnim svetlima koja se pale zajedno sa automobilom. Ali, to su day running sijalice, koje trose znatno manje energije i stvaraju znatno manje toplote, a ne klasicne.
A i sto vozis 150 po ovakvom vremenu?![]()