Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Малопре пођем ја у журби у град и седнем у ауто и неће да упали и Бог... вергла као блесав, али да упали нема теорије... ја како сам био у журби баталим зајебанцију, узмем Аудија и одем у град. Вратим се кући и реко' дај да видим о чему се ради... ја у ауто он пали без проблема, још му ја пре 5 дана заменио акумулатор, ма пали на пола кључа... и сад мени ту ништа није јасно... сат времена пре тога верглам га 5 пута и неће ни да бекне, а сад пали без икаквих проблема... и тако се ја исчуђавам и контам шта би могло да буде...

Кад одједном мени сине о чему се ради... заверглам га ја опет кад оно исто као и први пут... вергла, али не пали... вратим кључ пробам други пут упали на пола кључа... шта је фора... када сам кретао у град окретао сам кључ одмах да пали тј нисам чекао грејач него онако из зглоба одмах да пали, а када сам се вратио и покушао опет сачекао све регуларно грејач и нормално пали... изгледа да има неку блокаду или јбмлига шта већ, али нема шансе да га упалим док не сачекам грејач...

Ето на које начине ја сазнајем могућности и карактеристике свог аута... нећу да помињем да га имам више од годину дана и да сам прешао 32 000км с њим :lol:

КОНБАР! Пићенце за другаре :)

meni je iz nekog razloga prirodno da pricekam kada dam kontakt.
na dizelu su to grejaci, na benzincu nekad pumpa ili sta vec bude, onako zzzk,
i na meganu uvek gledam kada mu se ugasi lampica za grejace tek onda palim.
nikada u zivotu nisam samo zavrno kljucem.
nikada

Ја сам завртао само на Пасату и на 128ици јер они нит' су имали пумпе нит' грејаче и то завртање је шљакало... додуше Пасат је имао грејаче и то сам чекао увек, али рецимо лети кад је баш топло, нису се ни палили тако да је у тим ситуацијама ишло завртање кључем :)

А Браву ето нисам заврнуо више од годину дана и ето дошло ми нешто данас... а да сам сачекао грејач брже бих кренуо него док сам га верглао 5 пута, па се враћао у кућу по друге кључеве, па пребацивао ствари у други ауто... ментол... :D

najjaci je moj drug prosle godine,
vozio je astru 2000.
crkla mu baterija u kljucu, i on klika da otkljuca kola a ono nista. tada uzima telefon pa zove druga jednog sto se razume u kola doduse ona starija, ('mesto da je mene nazvao :D ) i pita sta da radi :D
"PA GURNI KLJUC U BRAVU I OTKLJUCAJ"
hahahahah ovom ni na kraj pameti nije bilo. kljucem je otkljucavao stojadina i sve ostalo, ali astra nemoz na kljuc :lol:

najjaci je moj drug prosle godine,
vozio je astru 2000.
crkla mu baterija u kljucu, i on klika da otkljuca kola a ono nista. tada uzima telefon pa zove druga jednog sto se razume u kola doduse ona starija, ('mesto da je mene nazvao :D ) i pita sta da radi :D
"PA GURNI KLJUC U BRAVU I OTKLJUCAJ"
hahahahah ovom ni na kraj pameti nije bilo. kljucem je otkljucavao stojadina i sve ostalo, ali astra nemoz na kljuc :lol:

:rotf::klap:
Dobro nije isao u servis,ne bi smeo da prolazi tim krajem od sramote.
Znam dosta takvih,bistri ko Dunav,al oce ih para...

:) :)

Oda Golfu

Svi te mrze svi te kude,
svi te gaze na semaforu jezik plaze,
mrze tvoj crni dim i tvoje linije fine
mrze gorivo sto se ponosis njime,
mrze i tvoju rezervnu gumu
i najradje bi te poslali u neku sumu
da vuces i teglis trupce i stabla
za sve te mrze i traze ti mana.

Ti i dalje na parkingu stojis
i ponosno svoje godine brojis,