fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 38.955
Neka rade, samo da ne prođu kao naftaši koji ne znaju šta će sa naftom pa ruše cene. Ili, bolje za nas da tako prođu!Ko tebe ima sta da pita da li ti nesto hoces? Industrija mora da radi.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka rade, samo da ne prođu kao naftaši koji ne znaju šta će sa naftom pa ruše cene. Ili, bolje za nas da tako prođu!Ko tebe ima sta da pita da li ti nesto hoces? Industrija mora da radi.![]()
Pa ti potcenjujes proizvodjace hardware-a. Sta je njima problem da izbuse neki novi spectre ili meltdown i da naprave neki fix koji ce da ti oslabi performanse. Pa onda nova bushotina i tako sve dok te ne nateraju da zamenis komponente za novu bezbedniju genraciju.Neka rade, samo da ne prođu kao naftaši koji ne znaju šta će sa naftom pa ruše cene. Ili, bolje za nas da tako prođu!![]()
Onda ćemo zamoliti roditelje kojima je stalo do budućnosti i obrazovanja dece da dignu kuke i motike i pokrenu IT-revoluciju!Pa ti potcenjujes proizvodjace hardware-a. Sta je njima problem da izbuse neki novi spectre ili meltdown i da naprave neki fix koji ce da ti oslabi performanse. Pa onda nova bushotina i tako sve dok te ne nateraju da zamenis komponente za novu bezbedniju genraciju.![]()
Ne znam sta tebe konkretno muci sa ovom sadasnjom situacijom?Onda ćemo zamoliti roditelje kojima je stalo do budućnosti i obrazovanja dece da dignu kuke i motike i pokrenu IT-revoluciju!![]()
Ma obična fiks ideja: Hoću da instaliram Win10 na DualCore sa 4GB memorije i da to radi BRŽE nego bi radila Win7 na tome! Kada to Majkrosoft savlada, onda ćemo da udarimo poliranje!Ne znam sta tebe konkretno muci sa ovom sadasnjom situacijom?![]()
Na fujitsu siemens p3510 koji je pravljen za XP, komp leti kao metak. KAda mu podignes windows 7 32 bita, radi ok, ali je sporiji od XP.Ma obična fiks ideja: Hoću da instaliram Win10 na DualCore sa 4GB memorije i da to radi BRŽE nego bi radila Win7 na tome! Kada to Majkrosoft savlada, onda ćemo da udarimo poliranje!![]()
Znamo te Majkrosoft fore i fazone da piskaraju Windblows poluproizvode za ploče koje će se tek proizvoditi!Na fujitsu siemens p3510 koji je pravljen za XP, komp leti kao metak. KAda mu podignes windows 7 32 bita, radi ok, ali je sporiji od XP.
Zasto? Pa nije hardver optimizovan za to. DA li je win 7 krsh u odnosu na XP? Naravno da nije.
upi novi komp i win 10 ce ti raditi normalno.
cuti ne lupaj, moja graficka ima vise memorije od tvog kompjutera.Znamo te Majkrosoft fore i fazone da piskaraju Windblows poluproizvode za ploče koje će se tek proizvoditi!![]()
oko 20000 Vaso, 10 puta je manja cifra....Koji ku*ac radi 200 000 informatičara u državi!?
U principu je za početak dosta jedan a-la Voja Antonić!oko 20000 Vaso, 10 puta je manja cifra....
Linuks je jeftiniji!Kupi novi kompjuter.Mozes na kredit otplacivat.ne peglaj se sa starim.
nebi se zafrkavala s tim.Moze na 24 rate otplacivat.Linuks je jeftiniji!![]()
Da, znamo te fore IT-mafije: Taman otplatiš staru kantu, trebaš dići novi kredit za novu kantu jer staro više nije upotrebljivo!nebi se zafrkavala s tim.Moze na 24 rate otplacivat.
Ali je to tada bila neka besna mašina? Ja sam tada još verovatno bio na Socket370, a na to je jedva išao i XP, a kamoli nešto novije! A on izgleda nije u međuvremenu svake dve godine kupovao nešto novije, rađeno optimirano za nove Windblowse!Ali je staro vec 10 godina.
Pa za 10 godina su dosle bolje stvariAli je to tada bila neka besna mašina? Ja sam tada još verovatno bio na Socket370, a na to je jedva išao i XP, a kamoli nešto novije! A on izgleda nije u međuvremenu svake dve godine kupovao nešto novije, rađeno optimirano za nove Windblowse!
Da, ALI: Ako ne brojimo razne hardversko-softverske perverzije, mnogi mašinu koriste za ono što je znao i W95! Nacrtano za one sa malim IQ: Ako se nećeš brzo voziti, kupićeš jeftini auto za 8 000 evra, a ako hoćeš bolje stvari, kupiš auto za 800 000 evra! Gde je to za Windblowse, tj. one kojima mašina treba za FB i e-poštu, ili za one koji hoće da gledaju HD-filmove?Pa za 10 godina su dosle bolje stvari
Iskreno,ne razumijem se u kompjutere.Da, ALI: Ako ne brojimo razne hardversko-softverske perverzije, mnogi mašinu koriste za ono što je znao i W95! Nacrtano za one sa malim IQ: Ako se nećeš brzo voziti, kupićeš jeftini auto za 8 000 evra, a ako hoćeš bolje stvari, kupiš auto za 800 000 evra! Gde je to za Windblowse, tj. one kojima mašina treba za FB i e-poštu, ili za one koji hoće da gledaju HD-filmove?![]()