M
MAMY
Gost
PROBAO SAM WARCRAFT
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takoje care samo mogao bi da izostavis age of wonders 8)Corey:Joj sto obozavam da odgovaram na ovkva pitanja.E sad idemo redom:
RTS:War3 kao sto si rekao,Age of MItholgy(doba mitova),Blitzkrieg(WW2),C&C:Generals Moderno doba,Empire Earth od pecinskog doba do nano doba mada novi ep omogucuje cak i svemir...
TBSisciples 2,Heroes svi delovi posebno treci,Civ3 definitivno,Age of Wonders...To je to za sada :wink:
Kada bi jo sbili originaliGost:Stronghold je naljbolja strategija a najbolja pucacina je Half-life (counter strike).Probaj Stronghold,bolja je od warcrafta,mada nema veze sa warcraftom (u pitanju je zamak koji moras zastititi itd.Empire Earth je 100 puta bolja i zanimljivija od c&c generals-a jer ima mnogo robota naprava,svako doba kojih ima,kao sto je Corey rekao od praistorijskog preko kamenog,bronzanog kasnije i atomskih,uglavnom ne znam tacno ali 30-ak doba koje polako prelazis kroz kampanju a mozes i da igras neke kao single player misije u kojima biras pocetno i krajnje doba.Imas 4 campanje sa razlicitim zemljama.Postoji i editor mapa pa zato mislim da je to najbolje resenje.Meni igra radi bez cd-a,doduse mom drugu ne moze,verovatno nesto pri samoj instalaciji.Age of Empires 1 i 2 imaju losiju grafiku ali i one su dobar izbor.M:Total War je dobra potezna strategija ali oduzima cak oko 2 Gb.Nije ni War3 tako los kada bolje razmislim,oreginal mozes nabaviti na Ban.Brdu,u pozeskoj u radnji po imenu Mikro Knjiga po ceni od oko cini mi se 25 evra (1500 din.).Tu se mogu kupiti i jos neke igre npr. Tomb Raider i Half Life Counter Strike po ceni ispod 15 evra.
Kada i se jos setio kakva je :?yugoslav:Aj sad da vas cujem ,,,,,JELI IKO PIKAO DUNE2 (RTS)
Eto ti dobre strategije..To je prva strategija real time strategija(RTS) koja je izasla na pc platformama.
Naravno da su oreginali,takva je cena i u svetu.War3 nije skup jer je vec matora igra (u Americi je izasla mnooogo pre nego kod nasCorey:Kada bi jo sbili originaliGost:Stronghold je naljbolja strategija a najbolja pucacina je Half-life (counter strike).Probaj Stronghold,bolja je od warcrafta,mada nema veze sa warcraftom (u pitanju je zamak koji moras zastititi itd.Empire Earth je 100 puta bolja i zanimljivija od c&c generals-a jer ima mnogo robota naprava,svako doba kojih ima,kao sto je Corey rekao od praistorijskog preko kamenog,bronzanog kasnije i atomskih,uglavnom ne znam tacno ali 30-ak doba koje polako prelazis kroz kampanju a mozes i da igras neke kao single player misije u kojima biras pocetno i krajnje doba.Imas 4 campanje sa razlicitim zemljama.Postoji i editor mapa pa zato mislim da je to najbolje resenje.Meni igra radi bez cd-a,doduse mom drugu ne moze,verovatno nesto pri samoj instalaciji.Age of Empires 1 i 2 imaju losiju grafiku ali i one su dobar izbor.M:Total War je dobra potezna strategija ali oduzima cak oko 2 Gb.Nije ni War3 tako los kada bolje razmislim,oreginal mozes nabaviti na Ban.Brdu,u pozeskoj u radnji po imenu Mikro Knjiga po ceni od oko cini mi se 25 evra (1500 din.).Tu se mogu kupiti i jos neke igre npr. Tomb Raider i Half Life Counter Strike po ceni ispod 15 evra.
Sto bi kupovao cs kada ga mogu skinuti besplatno :?Gost:Naravno da su oreginali,takva je cena i u svetu.War3 nije skup jer je vec matora igra (u Americi je izasla mnooogo pre nego kod nasCorey:Kada bi jo sbili originaliGost:Stronghold je naljbolja strategija a najbolja pucacina je Half-life (counter strike).Probaj Stronghold,bolja je od warcrafta,mada nema veze sa warcraftom (u pitanju je zamak koji moras zastititi itd.Empire Earth je 100 puta bolja i zanimljivija od c&c generals-a jer ima mnogo robota naprava,svako doba kojih ima,kao sto je Corey rekao od praistorijskog preko kamenog,bronzanog kasnije i atomskih,uglavnom ne znam tacno ali 30-ak doba koje polako prelazis kroz kampanju a mozes i da igras neke kao single player misije u kojima biras pocetno i krajnje doba.Imas 4 campanje sa razlicitim zemljama.Postoji i editor mapa pa zato mislim da je to najbolje resenje.Meni igra radi bez cd-a,doduse mom drugu ne moze,verovatno nesto pri samoj instalaciji.Age of Empires 1 i 2 imaju losiju grafiku ali i one su dobar izbor.M:Total War je dobra potezna strategija ali oduzima cak oko 2 Gb.Nije ni War3 tako los kada bolje razmislim,oreginal mozes nabaviti na Ban.Brdu,u pozeskoj u radnji po imenu Mikro Knjiga po ceni od oko cini mi se 25 evra (1500 din.).Tu se mogu kupiti i jos neke igre npr. Tomb Raider i Half Life Counter Strike po ceni ispod 15 evra.
Stronhold jeste dobar preporucujem ti nastavak Stronhold CrusaderGost:Stronghold je naljbolja strategija a najbolja pucacina je Half-life (counter strike).Probaj Stronghold,bolja je od warcrafta,mada nema veze sa warcraftom (u pitanju je zamak koji moras zastititi itd.Empire Earth je 100 puta bolja i zanimljivija od c&c generals-a jer ima mnogo robota naprava,svako doba kojih ima,kao sto je Corey rekao od praistorijskog preko kamenog,bronzanog kasnije i atomskih,uglavnom ne znam tacno ali 30-ak doba koje polako prelazis kroz kampanju a mozes i da igras neke kao single player misije u kojima biras pocetno i krajnje doba.Imas 4 campanje sa razlicitim zemljama.Postoji i editor mapa pa zato mislim da je to najbolje resenje.Meni igra radi bez cd-a,doduse mom drugu ne moze,verovatno nesto pri samoj instalaciji.Age of Empires 1 i 2 imaju losiju grafiku ali i one su dobar izbor.M:Total War je dobra potezna strategija ali oduzima cak oko 2 Gb.Nije ni War3 tako los kada bolje razmislim,oreginal mozes nabaviti na Ban.Brdu,u pozeskoj u radnji po imenu Mikro Knjiga po ceni od oko cini mi se 25 evra (1500 din.).Tu se mogu kupiti i jos neke igre npr. Tomb Raider i Half Life Counter Strike po ceni ispod 15 evra.
THE_REX_KILLER:takoje care samo mogao bi da izostavis age of wonders 8)Corey:Joj sto obozavam da odgovaram na ovkva pitanja.E sad idemo redom:
RTS:War3 kao sto si rekao,Age of MItholgy(doba mitova),Blitzkrieg(WW2),C&C:Generals Moderno doba,Empire Earth od pecinskog doba do nano doba mada novi ep omogucuje cak i svemir...
TBSisciples 2,Heroes svi delovi posebno treci,Civ3 d efinitivno,Age of Wonders...To je to za sada :wink:
Corey:Joj sto obozavam da odgovaram na ovkva pitanja.E sad idemo redom:
TBSisciples 2,Heroes svi delovi posebno treci,Civ3 definitivno,Age of Wonders...To je to za sada :wink:
______________ :wink: war craft 3 je dosadna igrica.
Imam ga dojadio mi je igrao sam ga nekoliko dana.LATINAC:JESI LI IGRAO KOUNKVEST FRONTERIER WAR.NEMA BOLJE
Rajko:Stronhold jeste dobar preporucujem ti nastavak Stronhold CrusaderGost:Stronghold je naljbolja strategija a najbolja pucacina je Half-life (counter strike).Probaj Stronghold,bolja je od warcrafta,mada nema veze sa warcraftom (u pitanju je zamak koji moras zastititi itd.Empire Earth je 100 puta bolja i zanimljivija od c&c generals-a jer ima mnogo robota naprava,svako doba kojih ima,kao sto je Corey rekao od praistorijskog preko kamenog,bronzanog kasnije i atomskih,uglavnom ne znam tacno ali 30-ak doba koje polako prelazis kroz kampanju a mozes i da igras neke kao single player misije u kojima biras pocetno i krajnje doba.Imas 4 campanje sa razlicitim zemljama.Postoji i editor mapa pa zato mislim da je to najbolje resenje.Meni igra radi bez cd-a,doduse mom drugu ne moze,verovatno nesto pri samoj instalaciji.Age of Empires 1 i 2 imaju losiju grafiku ali i one su dobar izbor.M:Total War je dobra potezna strategija ali oduzima cak oko 2 Gb.Nije ni War3 tako los kada bolje razmislim,oreginal mozes nabaviti na Ban.Brdu,u pozeskoj u radnji po imenu Mikro Knjiga po ceni od oko cini mi se 25 evra (1500 din.).Tu se mogu kupiti i jos neke igre npr. Tomb Raider i Half Life Counter Strike po ceni ispod 15 evra.