Ko zna da izvede telekinezu neka se javi ovde !

Džek svih zanata

Veoma poznat
Poruka
14.802
Ovako,potreban mi je neko ko zna da izvede telekinezu naravno ne da pomera kuce itd.nego samo mali dokaz da bi se uverio da to zna,a kada se budem uverio naravno ako ta osoba zeli mogu da mu platim da mi pomogne da naucim telekinezu,znam vec ocemu se radi itd.samo mi treba neko jednostalno ko to zna,pa.....pisite.


Za 50 evra ja ću da izvedem tele kinezu. Odem znači kod kineza, uzmem tele za povodac (ako se to tako zove) i malo ga izvedem po gradu.
 

markostar96

Zainteresovan član
Poruka
135
Ozi, nisam rekla da su svi Indijci prosvetljeni. Daleko od toga, i njih nagriza otrov zapada, i većina njih će pre piti koka kolu i nositi Nike, nego meditirati.
Prosvetljeni su vrlo retki; mada, kada neko razvije određeni tip lične moći, ne mora da je ...prosvetljen. Recimo da je imao dobre predispozicije, da su okolnosti bile milostive prema njemu, i da je radio i radio do besvesti.

27E, na koji primer si mislio?

Kako to mislis pre ce piti kokakolu i nosoto naj nego meditirati,sta fali najk patikama i kokakoli ?,ako mislis isto sto i ja upravu si al ajde prvo da vidim tvoj odgovor.
 

Valeria

Elita
Poruka
20.246
Nemam ništa protiv patika i koka kole :lol: , nego hoću reći, više imaju tendencije ka materijalnim i prolaznim stvarima, nego ka tome da rade na činjenici da duhovno može da savlada materijalno.
A zapadna kultura (sa sve patikama i gaziranim sokićima) je baš ko stvorena da prenadraži čula, a zatim i da ih zatupi. Vrlo jednostavno.
 

BIO ASTRAL

Početnik
Poruka
16
Znate mozda bi trebali da pitate sina dragana,on je imao take stvari.. hahaha... Salim se nego msm da je telekineza moguca kolko i astralna proekcija,jer sam proekciju uspeo da izvedem vise puta bas cool kad te niko nevidi a ti si ono duh,ali posle mora da se vracas u telo,a jos ako zaboravis gde si ga ostavio lele... Hahahah salim se,ali sa astralnu proekciju stvarno izveo pa zasto nebi mogo i ovo? Ko hoce vise informacija nek poseti google ili nek nadje ovu temu na krstarici,ustvari na krstarici ima dve iste teme,ali jedna je mnogo bolja....
 

Top