A
AmyLee
Gost
Šta mislite o njima?U stvari, mislim... šta mislite o Amy Lee i Mikeu Shinodi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AmyLee:Šta mislite o njima?U stvari, mislim... šta mislite o Amy Lee i Mikeu Shinodi?
LA CAMPIONESSA:Moze li neko da mi kaze, kako se zove drugi hit od EVANESCENCE???
LA CAMPIONESSA:Moze li neko da mi kaze, kako se zove drugi hit od EVANESCENCE???
stivlim:My Immortal je drugi veliki hit od Evanescence vidi se da niste upuceni.
Shinoda:stivlim:My Immortal je drugi veliki hit od Evanescence vidi se da niste upuceni.
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
EEEEE brukoooo!!!!!!
![]()
Aj nemoj vise da se pravis pametan MOOOOLLLIIIMMMM TTTEEEEE!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Gonig Under im je bio drugi hit i koliko ja znam prosao je poprilicno dobro na top listama!!!![]()
AmyLee:Ja mislim da je prvi hit bio Bring me to life
Drugi,Going Under
A treći My Immortal
stivlim:Shinoda:stivlim:My Immortal je drugi veliki hit od Evanescence vidi se da niste upuceni.
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
EEEEE brukoooo!!!!!!
![]()
Aj nemoj vise da se pravis pametan MOOOOLLLIIIMMMM TTTEEEEE!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Gonig Under im je bio drugi hit i koliko ja znam prosao je poprilicno dobro na top listama!!!![]()
Da ako je za tebe nesto oko 20. mesta veliko onda se slazem da lupetam. Koliko se secam, a dobro se secam nije usao ni u americki ni u engleski top 10 za razliku od My Immortal i Bring me to life.![]()
Sta, nema nikog vise ko voli ove grupe ?! Zato sam ja tu da dizem ovu temu iz mrtvih... Obozavam i Evanescence i Linkin Park, mada malu prednost dajem prvoj... Mozda zato sto nemam dovolljno pesama od LP ( pa se nadam da cu uskoro nabaviti )...
Sto se tice Evanescence '' Going under '' '' Forgive me '' '' Imaginary '' ...''My immortal '' da ne pominjem... Stvarno me odusevljavaju...