Ko voli dobar sex? Ostali stop!

Dobar seks? Pa sada, ono što mi je večeras dobar seks možda neće biti i sutra uveče jer mi je to kao i biranje vrste slatkiša - promenljiva kategorija ali se drži nekih okvira. Nešto kao apetit - danas čokoladna, sutra voćna torta.
Elem...

Dobar seks: kada ne razmišljaš puno, tj. ne razmišljaš uopšte. Glava ti je bistra, ne brineš ni o čemu nego se samo prepustiš i uživaš. U svemu. Dodiru, mirisu. Sva čula su ti i opuštena i osetljiva. I ne dvoumiš se. I može da traje 15 min, a može i 45... nije ni važno.
I par vezanih velikih O se podrazumeva.

Да, понекад је то она мрвица времена што уграбимо усред дана јер ... ко да издржи до вечери :D, а понекад је цела ноћ бесана.
Али, да није енергије која је заједничка и која распламса на поглед, додир била би то само техникалија.

Да, понекад је то она мрвица времена што уграбимо усред дана јер ... ко да издржи до вечери :D, а понекад је цела ноћ бесана.
Али, да није енергије која је заједничка и која распламса на поглед, додир била би то само техникалија.
Šta misliš da li je 8 minuta nekad dovoljno ili je premalo?
Nešto mi sad to proletelo onako...

Šta misliš da li je 8 minuta nekad dovoljno ili je premalo?
Nešto mi sad to proletelo onako...
Ех, добри мој Едмунде...шта све стане понекад у 8 минута које не заборављаш док си жив. 🥰
Тај степен жеље, адреналин због околности, саучесништво...буквално гориш и гориш...

И гориш...

Screenshot_20250127_000546_Gallery.jpg

Back