Ko vlada Srbijom?

Poruka
4.292
Sram da je Srpski vrh i njihove meteorologe!!! Jedno 60% ljudi rade vani: gradjevinci (niskogradnja, visokogradnja), ljudi koji rade na poljoprivredi itd itd.

I sad ljudima koji rade u niskogradnji i asfaltiraju ulice meteorolozi im kazu, znate sta to sto vam je velika vrucina, i sto vas boli glava od suncanice i vrti vam se u glavu i muka vam je nije opasno i nije od sunca i vrucine jer termometri postavljeni iznad trave, 2 metra od zemlje verovatno u nekoj hladovini ispod debele krosnje drveta pokazuju temperaturu od 38 stepeni?????

E sad pitas te meteorologe, pa zasto tako mere teperaturu, zasto mere po travi i parkovima a ne tamo gde ima najvise ljudi po ulicama i centrima gradova, i na mestima gde ljudi rade najteze poslove na otvorenom,, oni kazu eto tako mere u celom svetu!!. E U TOME JE PROBLEM!!!!! Sta mene briga za pravila koje donose uspostavljaci novog svetskog poretka, jer oni donose robovlasnicke zakone za nas Srbe i slicne narode. Znaci oni zele da postave uniformne zakone za ceo svet pa tako i za nas kako bi vladali iz jednog centra. Kako bi mogli da kolonizuju ceo svet. Da tako nama koji zivimo u srbiji kazu da nije 50 stepeni napolju nego je 38 kako bi mi iako padamo u nesvest i umiremo (neki) od toplotnog udara ipak radili za njihove fabrike i industriju (koje su kupili u bescenje). Eto to ti je bratac robovlasnicko drustvo na moderan nacin. Znaci nema onih tipova sa bicevima koji ce goniti robove da rade za koru hleba nego imamo savremeno robovlasnicko drustvo (novi svetski poredak) u kome imamo meteorologe (koji rade po NJIHOVIM zakonima a simbolicno znaci za sve zakone ne samo za meteorologiju) koji kazu nije 50 nego je 38 i onda ljudi rade. Naravno i dalje rade za koru hleba jer je plata 100 evra a robovlasnici (strani vlasnici fabrika) iz srbije iznose profit a nama ostavljaju plate od 100 evra.

Eto koga brane svesno ili nesvesno oni koji kritikuju, brisu itd ovakve teme okrenute protiv novog svetskog poretka i nasih marionetskih vlada, koji su samo servis njihov!! Branite stranog robovlasnika.

A pored svega toga sto im malte ne radimo za dzabe oni nas jos i truju u sopstvenoj (zaprasivanjem iz aviona, GMO, fluor u vodi, hemikalije u industrijski preradjenoj hrani, itd) zemlji jer eto oni misle da nas je previse i da trosimo NJIHOVE resurse (struja, voda, minerali) i zato resili da nas malo potamane jedno 80%. Eto to vam je novi svetski poredak. Nije on zainteresovan da donese blagostanje nego robovlasnicko drustvo da svi mi (onih 20% koji prezive njihove otrove) radimo (mislim na bukvalno sve narode ne samo na srbe, znaci i amerikance, nemce, engleze) za sakicu ljudi.

Poslednja izmena:
zeteoci.jpg

E sad pitas te meteorologe, pa zasto tako mere teperaturu, zasto mere po travi i parkovima a ne tamo gde ima najvise ljudi po ulicama i centrima gradova, i na mestima gde ljudi rade najteze poslove na otvorenom,, oni kazu eto tako mere u celom svetu!!. E U TOME JE PROBLEM!!!!! Sta mene briga za pravila koje donose uspostavljaci novog svetskog poretka,

LOL

Temperatura se meri u hladu to jest u prirodnom okruzenju ne zbog svetskog "trenda" vec kako bi se dobila "REALNA" /stvarna temperatura vazduha bez spoljnjih "vestackih" uticaja na termometar. Ja mogu da postavim termometar na limenom krovu i da ga postavim na travi i naravno da temperatura moze da varira ii preko 10 stepeni celzijusa. Sto se tice radnika koji rade u takvom okruzenju gde je temperatura uvek veca od stvarne temperature nije kriv meteorolog vec onaj ciji je posao da stiti prava tog radnika.

I na limenom krovu nego sta ako vec i tamo ljudi rade. A sta mene briga za vasu realnu temperaturu iznad trave u hladovini ako nema tamo ljudi. Za mene je realna temperatura na onim mestima gde ljudi rade i zive, hodaju, znaci na autobuskim stanicama, u centrima velikih gradova, na gradilistima itd itd.

Apsolutno kao sto i meteorologa nije briga kolika je temp. na asfaltu vec ga interesuje temperatura vazduha.

Ako mene kao individualca, neko tera da radim na 30 stepeni u krznenom skafanderu vrlo je verovatno da ce kod mene biti 50 stepeni sto opet nije razlog da se zalim meteorologu vec svom poslodavcu.

teme je je bem li ga, ali onaj dan sam na novom beogradu u 15 i 30 procitao na pokazivacu u automobilu 41,5 stepen celzijusa. verujem da je u gradu bilo stepen ili dva vise. takodje ne verujem usputnim pokazivacima na raznim objektima, nisu merodavni

Aha sad i termometri koji nisu VASI su neispravni?

Ниси у праву. Метереолошке станице мере температуру за потребе прогнозе времена и свуда у свету се мере под истим условима.

Можеш бити љут на медије што ту температуру саопштавају као температуру у градовима, што уопште није тачно. На пример, у Нишу мере температуру у тврђави и она је увек мања. Истовремени постоје у граду постављени термометри који су показивали и 50 целзијусових, што јесте температура на којој се живи у граду.

Дакле, медији, и они који управљају њима, су криви за дезинформације о температурама у градовима.

.........Дакле, медији, и они који управљају њима, су криви за дезинформације о температурама у градовима.

CCCC kada vlast LAZE temperaturu sto je lako utvrditi sta li tek jos lazu (svako ima termometar u kuci i moze ga postaviti na zidu kuce da vidi spoljnu temperaturu). Verovatno lazu da je i voda za pice ispravna, onda voc i povrce na pijacama je verovatno krcato hemijom a to nadklezni skrivaju, onda moso po mesarama je verovatno krcato konzxervansima i hemijom, itd itd itd. Vise im nista ne verujem!!!!!!!!! naravno mediji samo prenose sta vlast govori i radi, nisu mediji krivi sto vlast ne govori istinu!!

ako je bankarski sistem vestacka tvorevina sto ono u krajnjem smislu i jeste onda bih na prvo mesto stavio medije jer ne postoji vece i opasnije naoruzanje od ustreptalih dusa izazvanih manipulacijom medija.

Back