Ko vishe uziva u analnom sexu?

Djevojke,u pravu ste ked kazete da se ne mora biti gay,da bi se upraznjavao anal-sex.To je fantazija. Svi bi sto prije trebali da uzivaju u tome.Ako neka od vas zeli to da o$eti na najbolji nacin {comon narcisice}neka se i javi.For funny sex_i life,anything we will do/ Nevinasca imaju prednost.

oxi:
sunchica:
simona:
Ja volim oralni sex zato sto se osecam strasno mocno kad vidim kako je on u tom trenutku najmanji na svetu i da bi ucinio sve sto mu kazes....hm pricali smo i rekao mi je da se i on apsoluno isto oseca
ovde se govori o analnom sexu...
mada
mogli bi i o oralnom.

hahahahahhahaha
mozzda sunchica voli oralno po analno!!!
:)))
e deco deco...c c c...ebtesesamo!
:)))))

Teto, ja sam '70-to, meni , pravo da ti kažem, se strašno sviđa baš ta kombinacija, oral-anal, u oba smera.. TJ i ona meni i ja njoj, pa se na kraju presabiramo ko je koga i zašta... Šalu na stranu.. Probao sam --- PRAVA STVAR!!!!

Sve dolazi iz glave.zeljela sam da probam i probala,i meni je ponekad malo bolno,na samom startu,jer me strah,a posle kada se opustim je uh bas lijepo...ali ponekad imam neugodan,znate vec kakav osjecaj...iako to radim sa muzem,bilo bi mi zestoko neprijatno da se nesto nepredvidjeno desi,i onog momenta kada pomislim na to ja gubim zadovoljstvo...sto se tice higijene,voljela bih da neko vise o tome kaze...ja se redovno depiliram i prije odnosa ako je moguce, :wink: ,tusiram,ili ocistim vlaznim maramicama...ali obavezno moram staviti vazelin ili,meni vise prija bebi ulje...Cula sam da neke zene ne moraju da stavljaju lubrikant??Zasto?I ne volim iz vec gore pomenutih razloga kada udje skroz...vise iz straha nego zato sto mi ne prija...Mojem muzu se dopada,i on me cesto opusta prstom(kao oblik predigre-klit,anus,...)Nadam se da nisam bila vulgarna :oops:

Anal,Oral...sex uopste je zakon:)
Mene licno analni sex ne privlaci u tom smislu da mene heftaju:)Znam dosta gay i bi-sex ljudi i nemam nista protiv njih,njima se to dopada li meni ne i to e kraj:)
Zato opustite se i uzivajte u onome sto volite,jer svako ima svoje drzai i fantazije,pozdrav!

Idioteque:
Ispred heteroseksualnih muskaraca odgovorno tvrdim da svi mi obozavamo analni sex. Medjutim, do sada nisam uspeo da skapiram da li to zenama stvarno pruza zadovoljstvo ili ga praktikuju zato sto spada u domen bizarnog ili da udovolje muskarcu...?
Imala sam momka koji nije volio analni seks... Da se razumijemo, imao je takva iskustva, ali eto, ne privlaci ga... U toj vezi, ja sma bila ona kojoj je nedostajao analni seks... To napominjem, zbog tvoje dileme...

ludi konj:
:idea: ko vise uziva u analnom sexy: BUDALE NARAVNO!
iskreno bez ljutnje :lol:
Ne razumem , zashto bi ljudi koji vole anal sex , bili budale , ali ok , to je tvoje mishljenje .
Iskrena da budem malo mi je zao shto tako razmishljash .
Ja lichno ne volim anal sex
Volim da mushkarac voli, mogu da mu pruzim , dam , ali ne da primim , ...
Mozda samo ponekad i to na kratko , ne vishe od dva min

Mislim da samo homofobicni muskarci ne podnose analni sex a ja licno nisam protiv ali retko kad ga upraznjavam
Gazdarica:
Idioteque:
Ispred heteroseksualnih muskaraca odgovorno tvrdim da svi mi obozavamo analni sex. Medjutim, do sada nisam uspeo da skapiram da li to zenama stvarno pruza zadovoljstvo ili ga praktikuju zato sto spada u domen bizarnog ili da udovolje muskarcu...?
Imala sam momka koji nije volio analni seks... Da se razumijemo, imao je takva iskustva, ali eto, ne privlaci ga... U toj vezi, ja sma bila ona kojoj je nedostajao analni seks... To napominjem, zbog tvoje dileme...

Idioteque:
E bas si IDIOT ! Sad kao TI ispred svih izjavljujes ... I to odgovorno ! Mislim, ako tebi prija onda kazi JA OBOZAVAM a ne SVI MI.

Anonymous:
Idioteque:
E bas si IDIOT ! Sad kao TI ispred svih izjavljujes ... I to odgovorno ! Mislim, ako tebi prija onda kazi JA OBOZAVAM a ne SVI MI.
A da li si ti probao nekada??

Back