Ко више ужива у сексу? Жене или мушкарци?

Bukvalista i ograničen kao balkon.
Ne smem više ni da mu se obratim,.. iskoristiće to za svoje "komplimente",.. i još se hvali da je studirao,.. pa zar takve primaju uopšte i nauče li ih tamo čemu,..

Ali dobro,.. neću pod istu kapu,.. a, opet, mi nije jasno da on saam to ne vidi,.. čemu to vodi,.. to je primitivizam koji ovde ne prolazi,.. a on misli da je time zanimljiv i originalan,.. ( šta li ? ne znam,.) nemam drugo objašnjenje,..
E, sad čekam da me "počasti" svojim vokabularom i da izbegavam teme gde on piše,..

Ne smem više ni da mu se obratim,.. iskoristiće to za svoje "komplimente",.. i još se hvali da je studirao,.. pa zar takve primaju uopšte i nauče li ih tamo čemu,..

Ali dobro,.. neću pod istu kapu,.. a, opet, mi nije jasno da on saam to ne vidi,.. čemu to vodi,.. to je primitivizam koji ovde ne prolazi,.. a on misli da je time zanimljiv i originalan,.. ( šta li ? ne znam,.) nemam drugo objašnjenje,..
E, sad čekam da me "počasti" svojim vokabularom i da izbegavam teme gde on piše,..
Jednostavno ja mislim da on ne umije drugačije.

Nisi ono u fazonu da ti je potreban osecaj duboke povezanosti, sigurnosti (ne samo u smislu fizicke vec i emocionalne)?
Na početku rizikujem jer želim biti sa nekim. Niko ne zna kada prvi put sa nekim provede noć da li će mu se nešto desiti, ako misliš na tu sigurnost. Posle steknem poverenje da me neće povrediti.
Emocije rastu kako se sex ponavlja i bude dobar. Ne znam šta znači duboka povezanost. Ispostavlja se u praxi da sam nekad bila u zabludi.. Dovoljno je da smo povezani dobrim odnosom i da se radujemo susretima.

Back