SkySpirit
Zainteresovan član
- Poruka
- 103
Uvek se "vruc krompir" bacao na muskarce. Da li je zaista tako?!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SkySpirit:Uvek se "vruc krompir" bacao na muskarce. Da li je zaista tako?!
U potpunosti se slazem sa tobomSamantha Jouns:I muskarci i zene samo sto zene to nece da priznaju iz meni vrlo nepoznatih razloga...
Usamljena mala:U potpunosti se slazem sa tobom
Sport_Billy:...nema potpisa....banditi
Ma vole ribe *******, al ja nijednu ribu ne znam da svrsava svaki put, za razliku od tipova.I ribe su smesne kad pricaju kazu tri puta smo se kresnuli!Sta bre tri puta?On je svršio tri puta a ti se ribo jos uvek krešeš!E, zato žene onda prave tu neku matematiku, pa kroz sex dobijaju i malo neke druge stvari.Da ne bude greske moze zena da uziva i ako ne svrši,al kad bi mogla svaki put,uh bile bi gore od muskaraca.Bar bih ja bila....sinnke:Normalno da je tako. Jer kad bi one volele vise sex onda bi one nama placale vecere da ga dobiju.
Sestro slatka, svaka cast....Nego pozajmi mi tipa, kazu to je uvek do muskarca....Samantha Jouns:ma sta pricas:shock:.....pa ja uvek svrsavam i da nije tako nikada se ne bih kresala ni sa kim...da mi se ne desi da svrsim kad sam sa nekim..jujjujujuju Ne daj Boze ....:shock:
NatasaNatasa:Zar je bitno ko više priča o sexu ... valjda je bitnije ko više čini nešto po tom pitanju!!!
Supertajni:Bravo.....apsolutno se slažem, nego kad smo već kod toga sde smo ono ti i ja stali........? 8)
hulahopka:Sestro slatka, svaka cast....Nego pozajmi mi tipa, kazu to je uvek do muskarca....
Samantha Jouns:Nije do muskarca nego velicine
marlon:E sad ce svi da pomisle na duzinu...a Sam nije mislila na to...... ili jeste