Ko vas od javnih osoba u Srbiji najviše iritira? (vaš top 5)

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko vas od javnih osoba najviše iritira? (vaš top 5)

• Nataša Kandić (Fond za humanitarno pravo)

• Čedomir Jovanović (LDP)

• Nenad Čanak (LSV)

• Olja Bećković (tv voditeljka B92)

• Boris Tadić (predsednik Srbije)

• Mlađan Dinkić (ministar ekonomije)

• Vojislav Koštunica (DSS)

• Velimir Ilić (NS)

• Aleksandar Vučić (SNS)

• Tomislav Nikolić (SNS)

• Branislav Crnčević (SNS)

• Nataša Jovanović (SRS)

• Vojislav Šešelj (SRS)

• Mladen Obradović (Obraz)

• Vladika Pahomije (sveštenik)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa bas zbog toga ... Iako cesto navijam za njega , uvijek me iznervira sa njegovim ku*cenjem , nije na nacionalnoj :mrgreen:

Vala Ugljanin i mene nervira, Zilkic , Zukorlic , takodje , ako krenem sa ovim nasim Sandzaklijama bice TOP 50 a ne TOP 5 :D
Pa dobro,nisam hteo da pominjem muftije,samo ove što očigledno prave štetu.Muftije vole da se petljaju u politiku ko i naši popovi dok ne naprave s*anje.

e da taj:eek:

gledao sam ga u par emisija...došlo mi da povratim što od tona što od "vizualnih efekata"

PS pa on je sve i književnik, aforističar, novinar, scenarista, politički komentator i

naravno član SNS :hahaha::hahaha::hahaha:

Описао си га за десетку :lol:
Мени је одвратнији Бећковић кад крене да се тресе и скичи као жена :rumenko: А и маторог Тадића не могу да смислим, то је исто као и Бећковић само што има друго име и презиме. И опасно ме нервира онај мали Пајтић.
Не смем ни Табаковићку да заборавим.

1. Kompletan DS, SRS, SNS, SPS, LDP, SPO, NS, DSS, LSV i svi ostali iz pol. partija
2. Svi voditelji raznih zaglupljujućih emisija
3. Svi pevači turbo-folka
4. Razni analitičari, istraživači javnog mnenja, stari mudraci, koji najčešće prosipaju gluposti, a ponekad samo besmislice
5. Svi spisatelji i spisateljice

Što će reći, gotovo svi...ostalo je samo još nekoliko starih vukova među glumcima i književnicima čija reč vredi zlata...

Back