Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.746
...da ali ti nikada netjesh znati shta stvarno misli i osetja......nemoj biti tako siguran....
...napisaće ona,nema kod nje cile-mile....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...da ali ti nikada netjesh znati shta stvarno misli i osetja......nemoj biti tako siguran....
...napisaće ona,nema kod nje cile-mile....
....sticajem okolnosti,verovatno neću.......da ali ti nikada netjesh znati shta stvarno misli i osetja...![]()
e pa kuchka trebalo bi to pitanje malo drugachije da formulishesh... neshto u fazonu zar je moguce da ima onih koji ce se iskreno izjasniti povodom postavljenog pitanja...

Helenice ..iskrenost se ovdi podrazumeva...![]()

hehe... da, da... to pod "obavezno"...![]()
...da da ona je ovde(iskrenost) jedan od glavnih postulata foruma na kojim počivaju vekovne vrednosti....Helenice ..iskrenost se ovdi podrazumeva...![]()
normalno,uvek iskreno ako nemoze drugacije.
i, shta ce se desiti ako poludish? :shock:

...ja jesam, i to sa bliznakinjama iskrenoAjd..sada svi onako iskreno...da li ste se danas sexali..uuuuuuuu..bas mi zao te teme ..svi su se iskreno ebavali ....![]()

...ja jesam, i to sa bliznakinjama iskreno![]()
...naravno,bilo je sexa(sa meleskinjama),svaki dan u svakom pogledu sve više napredujem....Ajd..sada svi onako iskreno...da li ste se danas sexali..uuuuuuuu..bas mi zao te teme ..svi su se iskreno ebavali ....![]()

bijo pijan pa slagao i sebeBio pijan pa video duplo...

....Helena,pa zar ja stvarno nemam pametnija posla od ovog prosipanja "pameti" na forumu....:rolleyes:

....dobro....ne pitam se to sinmbade, ali uopshte...chak mi je i drago da vas ima tu kakvi god da ste...
![]()

...ja najvishe volim kolache blizance...e pa ako cemo iskreno i ja sam,prvo sam mu umesila sitne kolace pa smo onda radili to...ali nisu bili blizanci ***...![]()

...jel salčiće....:shock:e pa ako cemo iskreno i ja sam,prvo sam mu umesila sitne kolace pa smo onda radili to...ali nisu bili blizanci ***...![]()
...ja najvishe volim kolache blizance...![]()

...pa to nisam znao, ali ti verujem zbog iskrenosti koju si do sada iskazala...e, a jel znash da postoje i chirevi "blizanci"?![]()

...aaaaa to pa to je slaba rana....ne,vanilice,to su kolaci blizanci![]()