Ko vam jelepši: Divac ili Đorđević?

Za sada, evidentno, vodi Divac.
Biće da je pokupio dodatne poene sada na Nijagarinim vodopadima gde je PONOVO skupljao novac za 500 kuća za izbeglice. Ovde sve teže pabirči, sve teže, ljudi počeli da sumnjaju... Eno sneška i on na fotki, uživancija. Uopšte ga ne pogađa što mu Španci dali šut kartu za produžetak ugovora na mesto savetnika.
Kažeš, Vojin feminiziran. Džaba meni onda sve ovo. Jesi sigurna Subotičanko? Baš si sigurna da ste imali istog frizera?

Nije problem sa Divcem, već se loži na Vojina. A Vlade ga diro.

Da ti kažem, od svega pomalo.
Imam, imam problem s Divcem, ali mali. Više me tište oni koji nemaju problem sa čovekom koji skupljo kintu za izbeglice, a sad ćuti i zida "Plazu" u Kragujevcu.
A Vojin je coka, da čujem, šta imaš da mi kažeš i kako možeš da mi nešto pomogneš:rumenko: (da, stidljiva sam : )

Одвратни кроатољубци, Ђорђевић је звао злочинца Рађу на свој опроштај а тај рађа је са Туђманом ушао у Книн 1995, о силаску са постоља када су управо Дивац и Ђорђевић требали добити медаљу да не говорим.А за Дивца се гледајући онај филм могао стећи утисак да је он возио ауто кад је погинуо Дражен Петровић.
Гадови

Dražen_Petrović_and_Dino_Rađa.jpg

Back