Aj da vidimo?
Samo iskreno, dostojanstveno i hrabro.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto bi se reklo..zena zna znanje@pikax
Jer sam u jednom trenutku shvatio da je svaki njen post ispravan 100%. Ništa nema da se doda, oduzme, promeni, sve je potpuno tačno i logično.
pa kad držite beli luk okačen ispred ulaza na podforum......mi na religiji smo siročići bez mooda..![]()
Može. Ko pobedi ovde kao najbolji mod, za nagradu da dobije Religiju.pa kad držite beli luk okačen ispred ulaza na podforum......
evo mi ćemo da vam iznajmimo nekog našeg, a savp prihod da spickamo na pivo i grickalice... Ko je protib nek digne ruku? ....dakle niko. Konstatujem da je predlog jednoglasno prihvaćen.
Aj da vidimo?
Amm
Znate sta, imam sinpatiju u moderatorkama ali necu da vam kazem koja je. A ako neko slucajno pogodi necu da priznam jer sam totalno profi nezainteresovan kad mi se neko svidja
(krajickom oka samo pratim gde pise i sta pise)
Бого ми ео не знамAj da vidimo?
Ovaj prvi nije mod,molim da se poeni izbrisu i mozes jos jednom glasati!@tab503 - 12 poena
@Miris Pokošene Trave - 10 poena
@Manga Hilux - 6 poena
@mačka zagrebačka - 5 poena
On je mod nad modovima.Ovaj prvi nije mod,molim da se poeni izbrisu i mozes jos jednom glasati!![]()
Ovaj prvi nije mod,molim da se poeni izbrisu i mozes jos jednom glasati!![]()