Ko vam je omiljena licnost u znaku Strijelca

Omiljena licnost u znaku Strijelca

• Miroslav Ilic

glasova: 0 0,0%
  • Jozef Staljin

• Francisko Franko

• Nele Karajlic

• Emir Kusturica

• Oliver Dragojevic

• Ukupno glasova
    6
Vidi se da su gospoda na ovoj temi pravi Strijelcevi,zanimljivo sa nikim od ovih forumasa na ovoj temi nisam vodio seljobersku forum komunikaciju,nisam bas sa svima pisao , ali ste gospoda

Jedino sa Elle sam imao sukob misljenja,ali se gospodski ponasala trebao sam tada da ocijenim da je Strijelac a jako iskrena bez dlake na jeziku al kulturno,analiziram nesto,bistra,intelektualna logicno Strijelac plus iskrena,Eru gospodski forumas, super milo mi je volio bi da na ovu temu ne udju Vodolije,Lavovi,Blizanci i Ovnovi, teski mediokriteti koji dizu nos

Ovi sa kojima sam imao idiotsku komunikaciju vjerovatno Lavovi, Blizanci,Ovnovi sirovine teske i narcisi,Blizanac je vise sitan nije sirov

Poslednja izmena:
Jos jedan Strijelac intelektualac,shvatite koliko je to gospodski znak i dobar

Prilozi

• Austrian-writer-Peter-Handke.jpg
    Austrian-writer-Peter-Handke.jpg
    110,5 KB · Pregleda: 6
Zašto baš Strelac?
Šta smo skrivili?
Ne podnosim druge Strelce.

Jer vidis sebe u njima ali je to najbolji znak jer najveca dobra daje

Znak ljudskosti, neogranicenih prostora,darivanja,uzimanja,izobillja univerzalne moci

Zato Strijelce niko ne moze da pobjedi,to je znak pobjede,cak i kada je najgori lik i tada je darezljiv,nije sitna dusa kao Lav ili Ovan, nije sujetan niti ljubomoran zato sto je najbolji , Jupiter je sve ono sto Treba ljudima u zivotu,sve one najbolje vrijednosti

Strijelceve malo ko razumije,to su intelektualni avanturisti koji uvijek zive zivot po ideologiji i koji hoce sve ali sve za sebe ali i daju sve drugima, hoce i tudju zenu ali ti da i svoju,to je osvajac,koji svijet cijeli hoce za sebe

Strijelac hoce da bude bogat ali hoce i tebe da obogati za razliku od sitnih dusa koji tebe nece nikada ni dinar da te caste

Lav i Ovan su hrabri ali sirovi znaci,nisu intelektualci kao Strijelac,nemaju sirinu Strijelca,nemaju dobrotu Strijelca i iskrenost,nemaju ideologiju neku zivotnu za koju zive,nemaju ideal

Poslednja izmena:
Говори у своје име, ја своју не дам!

Dao bi u stanju tog Avanturizma tog Strijelcevog,Strijelac voli sve da dijeli,kod Strijelca ne postoji moje tvoje,ne postoje granice,on rusi te granice.Jupiter je Ekspanzija

Strijelac voli da on i svi oko njega imaju svega u izobillju i da nema moje ili tvoje nego sve je nase i sve dijelimo,ucimo zajedno, rastemo zajedno,pijemo zajedno,kresemo zajedno, nema ljubomore,sujete,posjeda

Strijelac ne voli granice kada mu postavis, bio koje,Tramp ima Mjesec dusu u Strijelcu i podznak u Strijelcu on hoce odmah sve da uzme nestrpljiv,nema granica,nema cekanja

Endrju Tejt svi njegovi govori su Jupiter klasicni,svega da ima mnogo i da druge muskarce motivise

Tejt je spoj snage i intelekta to je polu um, polu tijelo, polu konja, polu covjek,pokuzivotinjski znak je Strijelac, jedini

Moze da dize tegove i bilduje a u istom danu da slusa Mocarta, cita Beketa,i da gleda rijaliti na kraju dana

Cak i kada je klosar bez dana skole i kada ne zna padeze cak i tada je Intelektualac

Dan Blizerian pravi Strijelac prvo spavao sa more zena a sada odjednom moralan,i plus lik je super pametan a izgled za teretanu

Poslednja izmena:
Jer vidis sebe u njima ali je to najbolji znak jer najveca dobra daje

Znak ljudskosti, neogranicenih prostora,darivanja,uzimanja,izobillja univerzalne moci

Zato Strijelce niko ne moze da pobjedi,to je znak pobjede,cak i kada je najgori lik i tada je darezljiv,nije sitna dusa kao Lav ili Ovan, nije sujetan niti ljubomoran zato sto je najbolji , Jupiter je sve ono sto Treba ljudima u zivotu,sve one najbolje vrijednosti

Strijelceve malo ko razumije,to su intelektualni avanturisti koji uvijek zive zivot po ideologiji i koji hoce sve ali sve za sebe ali i daju sve drugima, hoce i tudju zenu ali ti da i svoju,to je osvajac,koji svijet cijeli hoce za sebe

Strijelac hoce da bude bogat ali hoce i tebe da obogati za razliku od sitnih dusa koji tebe nece nikada ni dinar da te caste

Lav i Ovan su hrabri ali sirovi znaci,nisu intelektualci kao Strijelac,nemaju sirinu Strijelca,nemaju dobrotu Strijelca i iskrenost,nemaju ideologiju neku zivotnu za koju zive,nemaju ideal
Hoćeš reći da si Strelac.

Back