analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.733
Vi birate omiljenu licnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti si?A gde sam ja? Cccc
Uistinu jesam. Ne verujem ja u astrologiju.I ti si?
Blago tebi
То што си ти прескочен заиста није у реду, али још и некако да се прогледа кроз прстеA gde sam ja? Cccc

od ovih ponudjenih sve ćaciji i debili.... osim Cece Bojkovic i Hendrixa.Vi birate omiljenu licnost

Znaci da si dobar covjek,super mi je milo sto si Strijelac,osjetio sam da imas siroku a dobru dusu da nisi neki otpad,super sada te cijenim basA gde sam ja? Cccc

Zašto baš Strelac?Vi birate omiljenu licnost
Zašto baš Strelac?
Šta smo skrivili?
Ne podnosim druge Strelce.
Говори у своје име, ја своју не дам!Strijelceve malo ko razumije,to su intelektualni avanturisti koji uvijek zive zivot po ideologiji i koji hoce sve ali sve za sebe ali i daju sve drugima, hoce i tudju zenu ali ti da i svoju
Говори у своје име, ја своју не дам!
Hoćeš reći da si Strelac.Jer vidis sebe u njima ali je to najbolji znak jer najveca dobra daje
Znak ljudskosti, neogranicenih prostora,darivanja,uzimanja,izobillja univerzalne moci
Zato Strijelce niko ne moze da pobjedi,to je znak pobjede,cak i kada je najgori lik i tada je darezljiv,nije sitna dusa kao Lav ili Ovan, nije sujetan niti ljubomoran zato sto je najbolji , Jupiter je sve ono sto Treba ljudima u zivotu,sve one najbolje vrijednosti
Strijelceve malo ko razumije,to su intelektualni avanturisti koji uvijek zive zivot po ideologiji i koji hoce sve ali sve za sebe ali i daju sve drugima, hoce i tudju zenu ali ti da i svoju,to je osvajac,koji svijet cijeli hoce za sebe
Strijelac hoce da bude bogat ali hoce i tebe da obogati za razliku od sitnih dusa koji tebe nece nikada ni dinar da te caste
Lav i Ovan su hrabri ali sirovi znaci,nisu intelektualci kao Strijelac,nemaju sirinu Strijelca,nemaju dobrotu Strijelca i iskrenost,nemaju ideologiju neku zivotnu za koju zive,nemaju ideal