Ко убија политичаре у Србији?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
80.126
Александар Вучић је јуче на друштвеним мрежама опет причао како желе да га убију, а након тога је најавио епохално повећање пензија у децембру уместо у јануару (некада су се пензије повећавале сваког априла и октобра, а од кад је дошао Вучић, повећавају се кад он каже).

Нећу да постаљам објаву са друштвених мрежа да не испадне да се тема отвара на остнову Инста или Тњитера, јер је ауторска.

Дакле, још једном га убијају (према његовим речима).

Међутим, ако погледамо мало кроз ближу историју (нећемо да идемо далеко у време Карађорђевића или Обреновића), долазимо до следећих имена:

Оливер Ивановић, Владимир Цвијан, Зоран Ђинђић, Иван Стамболић, Славко Ћурувија, Дада Вујасиновић (ок, ово двоје су новинари, не политичари, али су писали о политици те зато убијени, за Ћурувију доказано, за Даду само индиције)...

Затим убиство на Ибарској магистрали четворо чланова Српског покрета обнове, а када је мета био Вук Драшковић, покушај атентата на Драшковића у Будви.

Дакле, иако се Вучић константно представља као жртва, а зарад јефтиних политичких поена код бирача са јефтинијим улазницама,

мој закључак јесте да у Србији политичке противнике убијају трећесрбијанци, а не другосрбијанци, те је А.Ф.В. безбедан.

Znaci bio direktor CIA i odmah ga neko ubija?

Да, то је разлог ове објаве на друштвеним мрежама, није смислио ништа ново, већ је користио старе мантре, али у уводном посту нисам помињао директора ЦИА да не бих затрпавао уводни пост са превише непотребних дигресија.

Pa nek likvidira Malog pa se nece toliko plasiti...to je stvar izmedju njih dvojice...

Sad ja koji ne znam njegove dilove treba da citam iz kugle ko mu od kvazisaradnika hoce da skine glavu....ja i ne znam skaljarci , kavcani , sa kojima je na ti a sa kojima nije...ko mu dolazi u BG na vodi, ko ne...

A to sto je stvorio Velju Nevolju , to Srbi koji su pametniji mu nece oprostiti...ebali ga drugari navijaci....

Александар Вучић је јуче на друштвеним мрежама опет причао како желе да га убију, а након тога је најавио епохално повећање пензија у децембру уместо у јануару (некада су се пензије повећавале сваког априла и октобра, а од кад је дошао Вучић, повећавају се кад он каже).

Dakle prvo je trkeljao o 100-tom atentatu...
A onda samo laganim prelazom s teme na temu nastavio o povecanju penzija...

Znaci...
Neki penzioner sprema atentat? :think::eek::sad2::prpa:

I posto Ljuban Karan jos nije provalio koji...ovaj im povecava penzije svima da ih odobrovolji...? :think:

@Jugoslav Čvarak @Straks92 ...
Sta se ovo desava...? 😯😯😯

...

Nadam se da ga niko neće ubiti jer ne želim smrt nikome, pa ni njemu. Ali, ako ga neko stvarno ubije, biće kao u onoj basni " Evo ide Vuk".

Vidim na mreži X i po portalima da se opet svađa sa Đilasom, više ga ne zove gospodin Đilas.

Penzije a verovatno i plate uzima iz nekih, mnogobrojnih kredita. Nismo ekonomski tigar niti ćemo to biti sve dok je on na vlasti.

I ako se i kada se promeni vlast neće odmah sve raditi kako treba. On ostavlja praznu kasu i dugove. Ne možemo da očekujemo porast plata, penzija, mesečnih nadoknada odmah.

...
мој закључак јесте да у Србији политичке противнике убијају трећесрбијанци, а не другосрбијанци, те је А.Ф.В. безбедан.

Грешиш, по Србији убијају србомрзијанци
и зато Вучић није сигуран

Meni nije jasno ko više može da ozbiljno poveruje u to.

Kao dečak koji se dere vuuuuk.

Što je najgore ako li se zadesi neka situacija da mu zaista to neko priredi, upravo zbog ovakvih stvari niko neće ni verovati. Čak i ljudi iz njegovog najužeg okruženja će kolutati očima.

Tako da ovakvim postupcima Vučić, zapravo, ugrožava sopstvenu bezbednost. I, posredno, ugrožava i bezbednost svoje familije tj. sopstvene dece.

Meni nije jasno ko više može da ozbiljno poveruje u to.

Kao dečak koji se dere vuuuuk.

Što je najgore ako li se zadesi neka situacija da mu zaista to neko priredi, upravo zbog ovakvih stvari niko neće ni verovati. Čak i ljudi iz njegovog najužeg okruženja će kolutati očima.

Tako da ovakvim postupcima Vučić, zapravo, ugrožava sopstvenu bezbednost. I, posredno, ugrožava i bezbednost svoje familije tj. sopstvene dece.

Шта је теби бре,
па ено Мута отворено, у камеру прича:

"Каква држава, какав устав, то све треба рушити !"

Грешиш, по Србији убијају србомрзијанци
и зато Вучић није сигуран

Дакле, Обилићу, сињи тићу, ти тврдиш да су Оливера Ивановића, Владимира Цвијана, Зорана Ђинђића, Ивана Стамболића, Даду Вујасиновић, Славка Ћурувију, 4 чланова СПО-а убили србомрзијанци, а атентат на Вука Драшковића у Будви такође извели србомрзијанци?

Слажем се са тобом, само што ја мислим да су ти србомрзијанци у ствари трећесрбијанци.

Дакле, Обилићу, сињи тићу, ти тврдиш да су Оливера Ивановића, Владимира Цвијана, Зорана Ђинђића, Ивана Стамболића, Даду Вујасиновић, Славка Ћурувију, 4 чланова СПО-а убили србомрзијанци, а атентат на Вука Драшковића у Будви такође извели србомрзијанци?

Слажем се са тобом, само што ја мислим да су ти србомрзијанци у ствари трећесрбијанци.

Ае те научим нешто.
Јел знаш ти ко су другосрбијанци ?

Ћута !
Ја га зовем Мута да га не бих звао го вно,
јер није лепо да псујем преко форума.

Ћута, нити је нечије убиство наручио, нити би тако нешто урадио.

Никада нисам био фан Ћуте. И први пут кад сам га видео на ТВ, кад се причало о некој реци у цевима на Старој Планини, био ми је антипатичан, али он ничије убиство наручио не би.

Иначе, лоша је та тактика, да у низу опозиционара, одабереш једног који није баш џентлмен, и онда да причаш како је цела опозиција таква и онаква,

за разлику од ваших који су сви са свињским папцима.

Ае те научим нешто.
Јел знаш ти ко су другосрбијанци ?

Другосрбијанци су они који никада нису убијали политичке противнике, од обнављања вишестраначја до данас.

Трећесрбијанци су они који су од три и по деценије вишестраначја, три деценије убијали политичке противнике.

Другосрбијанци су они који никада нису убијали политичке противнике, од обнављања вишестраначја до данас.

Трећесрбијанци су они који су од три и по деценије вишестраначја, три деценије убијали политичке противнике.

Изгледа нам је неко побркао језик,
свако има своје преводе ...

Другосрбијанци је израз који се за време рушења комунизма
користио за све оне који нису за промене, који нису ја !

И онда Слобини направе контрамитинг,
а пок Ђинђић коментарише са Пушићком, па каже:
- Ено другосрбијанци дошли по сендвич.

Онда то чули Слобини
па и они опозицију почели да зову "другосрбијанци".

То су значи они други,
они који нису ми,
већ нам срећу кваре ...

Back