Quantcast

Ko u Srbiji poziva na nasilje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

S.H.A.R.K

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.097
Svaki vid nasilja je apsolutno nepotreban i štetan. Nasilje može da se dogodi a da ničim nije izazvano, a može i da bude posledica određenih štetnih aktivnosti, delovanja....može da bude i vid revolta.
Ako smo iole normalna država, potrebna je vladavina prava, zakona. Ako se hapse i procesuiraju kriminalci svih vidova, takođe da se primenjuje i Ustav. Da se isto čini i sa svima onima koji rade protivno njemu.

Ovom narodu je dosta više mentalnog trovanja, dosta je više mućenja svesti.... Dosta je više da se sve izokreće naopako, da ono najgore bude proglašavano kriterijumom vrednosti. Da mafijaši, lopovi, budu ideali. Da mafijaške pevaljke budu uzor. Da dlaka s glave ne fali onima koji otvoreno govore i rade protiv ove države (za tuđe velike pare-mnoge NVO), da im se daje toliki veliki značaj, da stalno gostuju po tv emisijama, da čujemo šta oni misle jer su oni par-exselans u svakom pogledu.....

Ovo je bunt naroda protiv toga. Prekipelo je, dosta je više. Dosta više psihičkog, mentalnog ubijanja ovog naroda. Situacija sa Kosovom je kap koja je prelila čašu. Mnogi su se u ovoj zemlji zdušno trudili da na svaki način 'ubiju' patriotizam. Kao da mene neko natera da više ne volim svoju porodicu, da budem ravnodušan prema njoj, jer ću tamo negde sigurno naći drugu, novu, bolju...

Ova država ili će konačno da primenjuje zakon ili narod da ustane i sve smeni....i poziciju i opoziciju. Da se pojave neki novi ljudi na političkoj sceni Srbije koji će se strikno držati zakona i Ustava i primenjivati... na sve.
 

vuda

Domaćin
Poruka
3.387
Ja ,na neki 5.ti oktobar , jer:

Sam nezaposlen ,fizicki maltretiran ,psihicki zlostavljan , bez realnog prava na zdravstvenu i socijalnu zastitu ,...drugim recima ,UGROZENA SU MI LJUDSKA prava !

Gde je pokret za zastitu ljudskih prava ?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.