- Poruka
- 17.721
Nikada nisam kupila kondom… dama ostaje dama, on placa pice, on kupuje kondom ja mogu samo da mu ga metnem 

pa gde on baca svoj ejakulat?Ja uopšte ne volim prezervative... to su za mene kese. Samo kad je nužno.
mmmmmmmmNikada nisam kupila kondom… dama ostaje dama, on placa pice, on kupuje kondom ja mogu samo da mu ga metnem ?
U pravu si.....s tim da muskarac treba da kupuje isključivo kvalitetne kondome....Nikada nisam kupila kondom… dama ostaje dama, on placa pice, on kupuje kondom ja mogu samo da mu ga metnem![]()
negde...pa gde on baca svoj ejakulat?
Tako je… kvalitetna pica, kvalitetni kondomi..U pravu si.....s tim da muskarac treba da kupuje isključivo kvalitetne kondome....
aaaaaa po tebi.stomak,sise,u usta,po licu,butinama i po dupetunegde...![]()
pa i unutra, što da neaaaaaa po tebi.stomak,sise,u usta,po licu,butinama i po dupetu![]()
uhhhhhh sto ja to volimpa i unutra, što da ne
svakako, to je način da se istovremeno svršava.. sve ima svojeuhhhhhh sto ja to volim
meni treba skoro pola satasvakako, to je način da se istovremeno svršava.. sve ima svoje
ako se u sobi slucajno zadesi neko dete da ima da se igra i crta na na balonu smesne stvari?Ja uopšte ne volim prezervative... to su za mene kese. Samo kad je nužno.
aaaaaaa ti bez?sta koristis od kontracepcije?pravi muskarac to ne mece
ko jos voli slatkis u celofanu
jednom u zivotu meto i nikad viseaaaaaaa ti bez?sta koristis od kontracepcije?
ti to mene zajebavas?ja sve vreme mislio da si ti zenajednom u zivotu meto i nikad vise
danas su mi lenji spermatozoidi pa nema opasnosti
ranije je bila druga prica dok sam bolovao od satririzma pa nije bilo opasnosti
jako zaebana stvar..ne bi pozeleo nikom, kao kad bi popio 5 viagri i pokusao da setas
jesam zenati to mene zajebavas?ja sve vreme mislio da si ti zena
jel si ti pisala/pisao da imas diskus herniju?
kad si zadnji put imala seks sa kondomom?Onaj ko želi da bude zaštićen, a po mom mišljenju to treba da bude ženama prioritet. Svaka žena koja ima nezaštićen sex je glupača koja igra ruski rulet, nije pitanje hoće li nešto krenuti krivo nego kad.
Kad kažem žena mislim na odraslu osobu, omladinu trebaju roditelji da edukuju.
Kako ti je sad kicma?jesam zena
u muskom telu
pardon![]()
kad ne mislim na nju superKako ti je sad kicma?
Kao prvo , ja nikada ne planiram seks.Spremate se na sastanak koji je obećavajući i nadate se seksu.
Ko treba da ponese kondom (ili pešest komada - ovo vredi samo za LJISovce)?
Žensko? Muško?
Ako imaju oboje ko treba da časti?
Kad odaberu ko treba da ga stavi? Kad? Kako?
Ovi kondomi stvarno mogu biti problem.
Kakva su vaša iskustva s kondomima?
Ili vas ova tema ne zanima jer ih ne koristite.
![]()
kad si zadnji put imala seks?Kao prvo , ja nikada ne planiram seks.
Niti ga imam na brzaka.
Potreban je pravi momenat , atmosfera i kao što je @milance19
jednom pomenuo -određena hemija u određeno vreme..
.Što se tiče kondoma , kupujem ja .
Jednostavno zato što u muškarce nemam poverenja dovoljno
, kada ja kupim , znam šta sam kupila ..
A bez kondoma nema ni seksa.
Sinoćkad si zadnji put imala seks sa kondomom?
Tebi ću da kažem..Svašta.kad si zadnji put imala seks?
svima namaTebi ću da kažem..Svašta.
koliko je trajao?
sad je sex bez kondoma?Pa sta zmam mislim da se zaštita tiče i jednog i drugoga u vezi (a iako nije veza).
Moj prvi je kupovao (iako ga je malo bio blam). E onda sam ja rešila da i ja počnem da kupujem. Sećam se bila sam se zbunila u apoteci stašno.
Kako sam "odrasla" stajao mi je u trbi u novčaniku kao satscni deo opreme. Sećam se pogleda ljudi oko mene kad sam, davnih dana, u pekari tražila sitno i istresla iz novčanika kondom![]()