- Poruka
- 23.146
Eto jednostavno pitanje
Miholjsko ljeto prozori otvoreni
Čujem komšinicu kako dzebe grebe na muža
Ona kolko primjetjujem mnogo radi (mislila sam cak da i nije više sa njim) a on koliko primjetjum trenutno ne radi
Oštre rijeci tu padaju kaže ona njemu da je svinja kako ne može makar kupatilo očistiti
On opet uz oštrijio —— > ja da ti čistim
Ona oštro ne meni već i sebi
Sad kolko sam skuzila ona je frustrirana on je komotan
Kazuje da će nadje stan pa neka on crkne u smecu, ona nije rob umjesto da je otišla u termu da se odmori sklanja iza čoveka koji može a neće
Jasno je da ga nije na vreme prevaspitala i da je sad kasno
On je komforan ona je snažna ali je frustrirana jer kolko dam skuzila ona leti a on poput spuza
Da li se previše ocekuje ako je jedno kući da preuzme odgovornost kuće ? Da li to nije normalno ?
Miholjsko ljeto prozori otvoreni
Čujem komšinicu kako dzebe grebe na muža
Ona kolko primjetjujem mnogo radi (mislila sam cak da i nije više sa njim) a on koliko primjetjum trenutno ne radi
Oštre rijeci tu padaju kaže ona njemu da je svinja kako ne može makar kupatilo očistiti
On opet uz oštrijio —— > ja da ti čistim
Ona oštro ne meni već i sebi
Sad kolko sam skuzila ona je frustrirana on je komotan
Kazuje da će nadje stan pa neka on crkne u smecu, ona nije rob umjesto da je otišla u termu da se odmori sklanja iza čoveka koji može a neće
Jasno je da ga nije na vreme prevaspitala i da je sad kasno
On je komforan ona je snažna ali je frustrirana jer kolko dam skuzila ona leti a on poput spuza
Da li se previše ocekuje ako je jedno kući da preuzme odgovornost kuće ? Da li to nije normalno ?