HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 29.781
cornflakes
.
Дотле, ове дискусије немају никакву тежину, и само су губљење времена...
Лично- мислим да је то, што је половина учесника у анкети за ново лице сасвим јасно говори о појединачном угледу и ауторитету свих осталих на списку; ако то није довољно да сви преиспитају своје изборе "фаворита", бојим се да неком опипљивом резултату не треба да се надамо.
.
То само говори да ти више волиш Бошка од ове двојице, али лични афинитети нису аргумент ни за ша у решавању овог проглема, чак шта више- то је до овог распада система и довело.Па 5 гласова имају и Ђилас и Јеремић, што је на овом малом узорку невероватан напредак.
Крајње је време да се одлучите- хоћете ли изборе, или револуцију.После свега чему присуствујемо, неозбиљно је позивање на "резултате избора" које СНС организује.
Дотле, ове дискусије немају никакву тежину, и само су губљење времена...
Па, наша опозиција ни не заслужује неки бољи опис, после свега; али, анкета није опис опозиције, него утисак уписаних у анкети, тако да ти примедба промашује циљну групу.Ово "неко нов" ми личи на ситуацију када девојку остави дечко, а она се онда појебе са првим кога сретне у кафићу...
Лично- мислим да је то, што је половина учесника у анкети за ново лице сасвим јасно говори о појединачном угледу и ауторитету свих осталих на списку; ако то није довољно да сви преиспитају своје изборе "фаворита", бојим се да неком опипљивом резултату не треба да се надамо.