КО ТРЕБА ДА БУДЕ ЛИДЕР ОПОЗИЦИЈЕ?

ЛИДЕР ТРЕБА ДА БУДЕ:

• Вук Јеремић

• Драган Ђилас

• Бошко Обрадовић

• Борис Тадић

• Срђан Ного

• Саша Радуловић

• Неко потпуно нов

• Нико

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Зашто он?:think:
Није неинтересантан предлог; слушам га у Скупштини- трипут је убедљивији од Бошка...

- - - - - - - - - -

У премалом мозгу.:lol:

Ako treba neko da vas ubedjuje da je istina ono što Boško priča onda je stvarno problem u premalom mozgu.

- - - - - - - - - -

Rekao bih vučić ali ne može se to iz zatvora.

"Типујем" на оног ко добија новац споља.
А то, колико се ја слажем са таквим концептом- да си иоле пажљиво читао моје уписе- не би ни питао.
А то што ти радиш није храброст него дрскост.
Има ту разлике.

Postavio si anketu. Da ljudi glasaju za svoje preference. Za onoga za koga misle da treba da bude lider opozicije. Ti mislis Jeremic (jasno si to napisao). Dakle, nisi mi odgovorio na pitanje. Jel ti bitnije pare, ili ovo mnome pobrojano??? Ja te lepo pitam. :aha2:

_nobody_

Poslednja izmena:
Postavio si anketu. Da ljudi glasaju za svoje preference. Za onoga za koga misle da treba da bude lider opozicije. Ti mislis Jeremic (jasno si to napisao). Dakle, nisi mi odgovorio na pitanje. Jel ti bitnije pare, ili ovo mnome pobrojano??? Ja te lepo pitam. :aha2:

_nobody_
Не питаш ти "лепо", него ти тако згодно, да провоцираш.
Што и иначе радиш, стално, у самодопадним изливима своје "величине".
Одговор си добио у претходном упису, више него јасан.

Не питаш ти "лепо", него ти тако згодно, да провоцираш.
Што и иначе радиш, стално, у самодопадним изливима своје "величине".
Одговор си добио у претходном упису, више него јасан.

Nisam te razumeo. Nema logike u tvojim odgovorima. Nikakve. Tipujes na Jeremica, jer dobija lovku, i mislis da bi bilo dobro glasati za njega. Ali ti se bas i ne dopada ono sto Jeremic sobom nosi. Dakle, ja tebe apsolutno nista ne razumem. Posle, kada Jeremic i bude izabran, prvi ces da quqas sto je on, i sto radi to sto radi. :whistling:

Vazi, Miki. Meni ni iz dzepa, ni u dzep. Samo sutra da ja NE cistim ta goMna, a sve ostalo... Je All Cool. Uzivaj, i ne potresaj se mnogo. Nisam ja tako mnogo bitan... Ali golema sranja koja se desavaju zbog drugih, ja itekako umem da eskiviram. :aha2:

_nobody_

Tipujes na Jeremica, jer dobija lovku, i mislis da bi bilo dobro glasati za njega.
А где сам ја то рекао да би било добро гласати за њега?:roll:
Не намћори се са мном, то се никад не исплати.:lol:

- - - - - - - - - -

Kako za koga...treba. Tema nije ništa precizirala, tako da to znači da ne se može reći da treba svaki ponuđen odgovor, kao i neke stvari koje nisu navedene.
Зато сам и навео опције нико и неко нов...

А где сам ја то рекао да би било добро гласати за њега?:roll:
Не намћори се са мном, то се никад не исплати.:lol:

Slusaj, Miki... Ja se NE namcorim. Zaista. Ja za SVE varijante (Ruse, Kineze, amere, NATO, NE i za vanzemaljce) imam moje licne i prilicne varijante. Te su, uglavnom, da budem ostavljem na miru, i da radim moje male divlje macheche govnarske i glodarske poslove High-Techa, sam sa sobom i Open Source-om. :aha2:

Ja samo pitam... Jer posle ce OPET da ne valja... I opet... I opet... I opet?! Dokle, BRE? :eek:

_nobody_

AV će vladati večno i neće nikad sici sa vlasti. Postoji više razloga za to. Jedno je nepostojanje opozicije, drugo je sveobuhvatni društveni konsenzus koji je SNS uspeo da stvori. Mislim da je, zapravo, impresivno, da jedna partija pod svojim okriljem ujedinjuje sve od LGBT populacije do rusofila koji masturbiraju na S300, od beogradskih operskih diva do glavatih lokalnih mocnika iz Vlasotinca. Treći razlog je što SNS nudi mrvice i stabilnost svim društvenim grupama, i nije isključiv. I četvrti je demografska struktura drevnog stanovništva koje samo želi stabilnost i mir i njihovu penziju.

AV je nešto kao Milo. Narednih 30 godina posmatracemo njegovo smenjivanje sa mesta predsednika na mesto premijera, prvog potpredsednika Vlade itd.

.

Одлично запажање.

Основно што треба да се зна је да је данашња Србија у власништву Џорџа Сороша.

Вучић, Брнабић итд. су само извршиоци, а контролу врши (други/трећи) син који повремено овде обиђе нашег Председника и подели задатке.

Србија је буквално лабораторија у којој се спроводи друштвени пројекат под контролом Сороша и његових филијала (Соња Лихт, Кандић и остали јавности непознати извршиоци које плаћа).

На малом простору треба да се оствари све што си поменуо, односно да у "хармонији живе антагонистичке групе".

То једино постоји у зоолошком врту.

Дакле, будућност овакве Србије је да постане зоолошки врт.

И нормално је да деца пале одавде главом без обзира...

Круг се затворио, и ми данас вичемо "не окрећи се сине..."

.

Nije toliko ni bitno ko... Ovaj, Savez za Srbiju i ovih nekoliko tačaka je pristojano za neku pozitivnu 0... Možda i dodje neko nov čist kad se stvore uslovi za njega ,, ovako pod AV sigurni neće .. Tačke koje treba podržati i od čega treba krenuti su..

1. Izgradnja demokratskog, uređenog i pravednog društva i vladavine prava po najvišim evropskim standardima.

2. Stvaranje uslova za fer i poštene izbore, bez pritiska na birače, bez kupovine glasova i bez korišćenja državnih resursa za stranačke interese.

3. Ostvarivanje punih medijskih sloboda, zaustavljanje pritisaka izvršne vlasti na medije, garantovanje građanima prava na pravovremeno, objektivno, potpuno i nepristrasno informisanje

Nije toliko ni bitno ko... Ovaj, Savez za Srbiju i ovih nekoliko tačaka je pristojano za neku pozitivnu 0... Možda i dodje neko nov čist kad se stvore uslovi za njega ,, ovako pod AV sigurni neće .. Tačke koje treba podržati i od čega treba krenuti su..

1. Izgradnja demokratskog, uređenog i pravednog društva i vladavine prava po najvišim evropskim standardima.

2. Stvaranje uslova za fer i poštene izbore, bez pritiska na birače, bez kupovine glasova i bez korišćenja državnih resursa za stranačke interese.

3. Ostvarivanje punih medijskih sloboda, zaustavljanje pritisaka izvršne vlasti na medije, garantovanje građanima prava na pravovremeno, objektivno, potpuno i nepristrasno informisanje

.

Сви су они из Сорошевог шињела испали.

СНС је прошао на првим изборима јер је изгледало да су "нешто друго".

Епохална превара.

Све су одржали што су претходни лоше урадили, кривећи њих.

Све су потписали што су се претходно клели да неће да потпишу.

Србијом управља Сорошев син.

.

.

Сви су они из Сорошевог шињела испали.

СНС је прошао на првим изборима јер је изгледало да су "нешто друго".

Епохална превара.

Све су одржали што су претходни лоше урадили, кривећи њих.

Све су потписали што су се претходно клели да неће да потпишу.

Србијом управља Сорошев син.

.

Ti si idealna opozicija ovoj poziciji..

- - - - - - - - - -

A gde je neko stari?

Npr. Voja Šešelj?

Pih pih pomeri se s mesta :)

A gde je neko stari?

Npr. Voja Šešelj?
Њега не видим као некакву опозицију; он је, чини ми се- одустао од било какве борбе за власт.
Сасвим му је довољно да буде посланик, намири душу својим надгорњавањима са опозицијом, вуче плату, бенефиције, зевзечи се о трошку народа...

Pih pih pomeri se s mesta :)

Zašto?

Misliš da Šešelj ne smatra da bi treball da bude lider opozicije?

On ne samo da smatra, već se tako i predstavlja. Na osnovu poslednjih rezultata parlamentarnih izbora, a što i jeste tačno jer oni i dalje stoje (i nije bilo nekih preletačevića među SRS narodnim poslanicima) Srpska radikalna stranka je najveća opzoiciona politička opcija. Zapravo, u parlamentu po broju mesta radikali su doslovno odmah iza naprednjaka. To je i sam mnogo puta ponovio i naziva sam sebe liderom druge po redu stranke u zemlji.

Њега не видим као некакву опозицију; он је, чини ми се- одустао од било какве борбе за власт.
Сасвим му је довољно да буде посланик, намири душу својим надгорњавањима са опозицијом, вуче плату, бенефиције, зевзечи се о трошку народа...

To je tvoje mišljenje, ali tema nije ko bi trebalo da bude lider opozicije po Rolu Tomaziju.

Po mnogima, uključujući verovatno i samog Šešelja, on bi ne samo trebalo da bude (već i jeste) lider opozicije.

Jednako koliko većina opozicionih političkih stranaka smatra da je SRS u dosluhu sa režimom i ne kaže da su prava opozicija, baš toliko i tradicionalni srpski radikali smatraju da je ostatak većine opozicije (posebno dobrim delom proizašao iz dosmanlijskih režima) lažan i da su oni pravi. Sve je to, dakle, stvar percepcije.

Back