КО ТРЕБА ДА БУДЕ ЛИДЕР ОПОЗИЦИЈЕ?

ЛИДЕР ТРЕБА ДА БУДЕ:

• Вук Јеремић

• Драган Ђилас

• Бошко Обрадовић

• Борис Тадић

• Срђан Ного

• Саша Радуловић

• Неко потпуно нов

• Нико

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poruka
19.134
Видимо да је опозиција у великим пројектима уједињавања, исто тако видимо и да има и трзавица, несклада и мало необичних коалиција.
Будући да се ради о Србији- неопходно је да ту постоји неко ко бар фигурира као некакав вођа, први међу једнакима. По логици ствари- то би требао да буде неко са одређеним угледом, резултатима, интегритетом- и ту долазимо до питања-КО?
У анкети ћу навести неколико имена и опција, а ви изаберите, па ћемо се лепо "исвађати" о понуди...:lol:

Лично- типујем на Јеремића.
Не зато што мислим да је он најбољи избор, већ зато што је јасно да код њега улази озбиљан новац споља, што доказује узнемиреност режима, и потпуно одсуство његових наступа у медијима.
Из неког разлога- њега се највише плаше.:think:

Радуловић је упропастио све што је, потенцијално, могао да постигне. Од ових других нико нема капацитет да буде предводник у обарању Вучића са власти. У крајњој линији, АВ ће бити оборен на исти начин као и Слоба, кад количина његових грешака и пропуста буде неиздрживо велика.

Радуловић је упропастио све што је, потенцијално, могао да постигне. Од ових других нико нема капацитет да буде предводник у обарању Вучића са власти. У крајњој линији, АВ ће бити оборен на исти начин као и Слоба, кад количина његових грешака и пропуста буде неиздрживо велика.
Ја сам за опцију потпуно нове личности на месту вође; мислим да су сви ови компромитовани, не само Радуле...:think:

- - - - - - - - - -

Ја би власт. Опозиција ме не интересује.
Па, учлани се у СНС, то тако иде?:lol:

Не зато што мислим да је он најбољи избор, већ зато што је јасно да код њега улази озбиљан новац споља, што доказује узнемиреност режима, и потпуно одсуство његових наступа у медијима.

Ovo je najtuznija i najtacnija formulacija nasih izbora.Da ne biramo najboljeg nego najmanje loseg..Zato nam i jeste ovako.

Ovo je najtuznija i najtacnija formulacija nasih izbora.Da ne biramo najboljeg nego najmanje loseg..Zato nam i jeste ovako.
Док год је тако- режим је безбедан; јер, има све услове да себе прикаже као мање лоше решење.:think:
Проблем је у томе што то ова "опозиција" не види уопште.
Све сам "Изногуд", који би да буде "калиф уместо калифа"...:roll:

Зашто он?:think:
Није неинтересантан предлог; слушам га у Скупштини- трипут је убедљивији од Бошка...

- - - - - - - - - -

Neko sasvim nov i koji nema putera na glavi i koga zbog toga krezubi i *******i mogu da potegnu za ćunu .

Problem je u tome , što ni jedan navedeni od opozicije nema ni u malom mozgu ideju da postave nekog takvog jer misle da su oni bogom dani , što se kaže .
У премалом мозгу.:lol:

Ne, Radulović je ponudio svoje rešenje, izložio se medijskim napadima, svesno prihvatio da mu se ime provlači kroz blato...

A šta si ti ili bilo koji drugi anonimus uradio?

Ne, Radulović je ponudio svoje rešenje, izložio se medijskim napadima, svesno prihvatio da mu se ime provlači kroz blato...

A šta si ti ili bilo koji drugi anonimus uradio?

Ја сам гласао за њих на свим изборима на којима је ДЈБ учествовао, плус их помогао у неким од њихових акција. Мало ли је?

Ne bi uopste trebalo da bude bitno ko ce biti lider opozicije. Sta bi on u tom slucaju bio, neki kralj, car, knez...?

Lider opozicije nije niko i nista, osim nekakav Sloba2/Vucic2... Hocu da kazem da ne treba da se insistira/bude bitno ko je taj lider, vec program te politicke opcije. Ne glasa se za lidera nego za opciju.

Osim toga ovo pokazuje vrlo pogresan, ali nazalost uvrezen nacin razmisljanja kod nas u Srbiji, da je licnost/osoba = politika, moc promene ili tako nesto.

Jedna osoba je potpuno nebitna. MNOGO JE BITNIJE STA CE TA OPOZICIJA UZETI ZA PROGRAM/CILJ, I DA TAJ CILJ NAKON PREUZIMANJA VLASTI I OSTVARI.

Treba da se manemo kulta licnosti i da se shvati da promene dolaze samo ako ih prihvate i primene mnogi, a prvenstveno oni na vlasti.

Ја сам гласао за њих на свим изборима на којима је ДЈБ учествовао, плус их помогао у неким од њихових акција. Мало ли је?

Dobro, ali ne možeš da kažeš da je on nešto upropastio. Pre će biti da je on nešto stvorio i ponudio narodu ali narod nije imao sluha za to.

Dobro, ali ne možeš da kažeš da je on nešto upropastio. Pre će biti da je on nešto stvorio i ponudio narodu ali narod nije imao sluha za to.

Упропастио је своју странку, ДЈБ. Као и одређени потенцијал који су имали. Ал' добро, то је онако, класично српски ток догађаја.

Daj da se uozbiljim, i da ti odgovorim kako treba. Tipujes na Jeremica. Da vidimo na sta to tipujes (da te desifrujem)?

[1] Na bezuslovno zvanicno priznanje Kosova od Republike Srbije;
[2] Na ulazak Srbije u NATO pakt;
[3] Na jasan zaokret da Srbija postane potpuni vazal NATOa i da se Batajnica pretvori u veliku NATO bazu;
[4] Na prekid nekakvih labavih odnosa sa Rusijom, sa kojom nekako pokusavamo da uspostavimo neke bratske odnose.

To su, koliko ja shvatam, opcije koje zagovara Jeremic. Zato mu i lova pristize,

Jer za to tipujes??? Kazi jasno i glasno, ako imas hrabrosti? :mrgreen:

_nobody_

Back