naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
gde ste beogradjani, zar je toliko malko pravih beogradjana, da li ste dopustili da neeki drugojaciji ljudi odlucuju o nasoj sudbini? BEOGRAD SVIM DIVNIM LJUDIMA OVOG SVETA
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde ste beogradjani, zar je toliko malko pravih beogradjana, da li ste dopustili da primitivci i seljaci ne saamo zauzmu grad, vec i odlucuju o nasoj sudbini? BEOGRAD BEOGRADJANIMA
ja nisam niti u jednoj stranci govorim u svoje a ne u ime billo koje strankeOpa, govor mržnje liberalno demokratskih snaga evropske srbije?
Ajmo sad jedan trajni ban.
ja nisam niti u jednoj stranci govorim u svoje a ne u ime billo koje stranke
gde ste beogradjani, zar je toliko malko pravih beogradjana, da li ste dopustili da primitivci i seljaci ne saamo zauzmu grad, vec i odlucuju o nasoj sudbini? BEOGRAD BEOGRADJANIMA
NE VREDJAM NIKOGAAli vređaš većinu stanovnika Beograda?
I to onih koji su iskoristili svoje demokratsko pravo da odlučuju o svojoj sudbini?
Ovim postom pokazao koliki si primitivan i nepismen.
Al nije ni čudo od jedne LDP ovna.
NE VREDJAM NIKOGA
ajde
a ko je onda ovo napisao?
GDE JE TU TACNO UVREDA DRUGAR?
nisam imao ispite, nemam majski rok, zasto mislis da sam se unervozio drugar?drugar procitah ti postove na nekoliko tema. sta si se unervozio ? nisi valjda pao ispit ?
JA NISAM CLAN NITI JEDNE PARTIJE NE POVEZUJ ME SA LDPOM ...
drugar procitah ti postove na nekoliko tema. sta si se unervozio ? nisi valjda pao ispit ?
da li si ti normalan?Usho mu pesak u vadzajnu . . .
da li si ti normalan?
Strašno!gde ste beogradjani, zar je toliko malko pravih beogradjana, da li ste dopustili da neeki drugojaciji ljudi odlucuju o nasoj sudbini? BEOGRAD SVIM DIVNIM LJUDIMA OVOG SVETA