Ko to tamo peva, u Željkovom kolu ?

Brajan Koen

Buduća legenda
Poruka
39.184
Dolmanse : Dajte mi svoju guzicu, gospo...da, dajte mi da je ljubim dok mi ga sisa, i ne čudite se mojim psovkama : jedno od najvećih uživanja mi je kada psujem boga dok mi se diže. Čini mi se da mi se duh tada, u stostrukom zanosu, mnogo više gnuša te odvratne varke i prezire je ; hteo bih da nadjem način da je što više naružim ili uvredim ; a kada me moja prokleta razmišljanja dovedu do uverenja o ništavnosti tog gnusnog predmeta moje mržnje, ljutim se i odmah bih hteo da ponovo stvorim tu utvaru, kako bi moj gnev imao našta da se sruči. Podržavajte me ljupka ženo i videćete kako će vam se od takvog govora neizostavno raspaljivati čula! ali, blagi bože!...vidim, ma koliko uživao, da po svaku cenu treba da se izvučem iz ovih božanstvenih usta....ostavio bih u njima svoju spermu !....Hajdemo, Eženi, namestite se ; namestimo se kao što sam vam pokazao i utonimo svo troje u najsladostrasniji zanos ( položaj se podešava ).

Eženi : Kako se plašim, dragi moj, da će vam napori biti uzaludni ! Nesrazmera je ogromna.

Dolmanse : Ja njime svakodnevno ' ebem u dupe one najmladje ; još juče sam ovim ku'rcem za manje od tri minuta oduzeo nevinost jednom sedmogodišnjem dečaku...Hrabro, Eženi, hrabro!....

Eženi : Ah, cepate me !

Madam de Sent - Anž : Poštedite je, Dolmanse ; setite se da sam ja odgovorna za nju.

Dolmanse : Ližite je lepo, gospo, manje će osećati bol : evo, nabio sam ga sve do dlaka.

Eženi : Oh, bože, ovo nije lako ! Evo, znoj mi obliva čelo, dragi prijatelju....ah, bože,nikad nisam podnela tako jake bolove ! ....

Madam de Sent - Anž : Eto, napola ti je oduzeta nevinost, mila moja, stupila si u red žena : zbilja se može sa malo bola kupiti ta slava ; a zar te, moji prsti nimalo ne smiruju ?

Eženi : Zar bih mogla ovo da izdržim da nije njih ?...Mazi me, andjele moj. Osećam kako mi neprimetno bol prelazi u zadovoljstvo . Nabijte mi ga, nabijte, Dolmanse, umirem ! ....

Dolmanse : Ah, bog te ****' ! Sto mu gromova ! Trista mu bogova ! Menjajmo položaj, ne mogu da izdržim....Vašu stražnjicu, gospo, preklinjem vas i namestite se odmah kao što sam vam rekao ( rasporedjuju se i Dolmanse nastavlja ). Ovde je lakše...kako mi ku'rac prodire ko od šale ! ....Ali ovo lepo dupe je ipak slatko, gospo !...

Filozofija u budoaru ( Markiz de Sad )

Back