Ko to i zašto gura Srbiju u totalno haos i definitivni nestanak svih Srba

Vucic je klasicna labilna licnost.

Otisao je manji od makova zrna u prag jer je ocekivao sankcije i vize jer nije uveo sankcije Rusiji. Umesto toga EU je nalozila Hrvatima da mu zaprze malo oko JANAFA.

Posto je shvatio da se izvukao vrlo jeftino on je onda poceo iz sve snage da rice na Hrvate iz sveg glasa.

Mi cemo tek videti gde ce nas taj ludak odvesti.
 
Vi ste, kolega, neki profesor? Vidim inklinirate ka sočinjeniju dela od više tomova.

Мислим на генерације које долазе.

Многи већ и сад не знају за Бадинтерова непочинства и нису ни чули за крваве пирове Алојза Мока.
 
Mislis da je ovo samostalna odluka Hrvata ili mozda nalog Brisela ili Berlina?

Nema šta da mislim, odluka da će EU obustaviti tranzit ruske nafte je doneta pre nekoliko meseci, u nekom paketu sankcija, ne znam kojem po redu.

Neke države su uspele da se izuzmu, zbog svojih potreba, Hrrvati nisu, jer tranzit za Srbiju i BiH ne spada u njihove potrebe.

Tako da ovo jeste odluka Brisela, isto bi nam bilo i da nam nafta dolazi preko Mađarske, ili Grčke.
 
А где још воде цеви из тог Јанафа, сем у Србију?
"Projektirani kapacitet naftovoda iznosi 34 milijuna tona nafte godišnje (MTG), a instalirani 20 MTG. Sustav je izgrađen za potrebe rafinerija u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji te Bosni i Hercegovini (24 MTG), kao i korisnika u Mađarskoj te Češkoj i Slovačkoj (10 MTG)."
 
"Projektirani kapacitet naftovoda iznosi 34 milijuna tona nafte godišnje (MTG), a instalirani 20 MTG. Sustav je izgrađen za potrebe rafinerija u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji te Bosni i Hercegovini (24 MTG), kao i korisnika u Mađarskoj te Češkoj i Slovačkoj (10 MTG)."
Јел иде и после првог за Мађарску, Чешку,итд.?
 
Кад се крене, краја нема. Данас санкције (да пуцамо сами себи у ноге остајући без енергента), јучер-данас-сутра да пуцамо себи у ноге (признамо тзв. косове), прекосутра да уништимо и посљедње остатке српства и будемо у првим редовима антируске хистерије... Лично, не бих волио бити у Вучлеровој кожи.
 
Дакле, ти инсинуираш да Ватикан наређује Енглезима.

То је таква малоумност да не постоје речи у српском језику којима би могла да се прецизно дефинише та малоумност.
A ''rusogoozija''?
 
~ autorska tema ~

Več danima sa Pinka, definitivno to je medij koji svakoliko uništava Srbiju, ne silaze "analitičari" tipa: Krstić, Radić, Grubješivićeva i mnogi drugi koji su bili ideolozi 5-og oktobra i najbolnije, najtužnije i najsramnije stranice istorije Srbije. Ovom prilikom, to svakom, iole obrazovanom, dobronamernom, rodoljubivom i informisanom čoveku vređa intelekt, pokušaću da vam razjasnim šta glupizam Nebojše Krstića, "marketinškog stručnjaka", onog istog poltrona, savetnika Borisa Tadića, koji godinama liže zadnjicu belosvetskom ološu sa zapada i sramoti Srbe i Srbiju gde good se pojavi. Njegovo papagajsko ponavljanje, od jutra do sutra, glupizma:

"Uvođenjem sankcija Rusiji oni to neće ni da osete i razumeće nas."

To je isto kao kada bi nekom, mnogo jačem od tebe, udario šamar i očekivao da se on nasmeje i pomiluje te po kosi. Zar stvarno, iole normalan, može i da pomisli da mu taj jači ne bi uzvratio još jače i bolnije? Šta bi značio ruski šamar Srbiji? Guranje u ralje razjarene krvoločne zveri i nestanak Srba i Srbije. Zna to Nebojša, zna, ali on misli da ta gebelsovska propaganda može da sludi Srbe u Srbiji, da nasednu na tu floskulu i zaista da po-misle da je to najbolje rešenje za Srbiju ...

Demagoški pokušaj Nebojše Krstića da nametne suludu i uništavajuću percepciju razloga zašto da Srbija, i ako Srbiji Rusija, naročito od dolaska Putina na vlast, uvek čini samo ono što je dobro za Srbiju, zaista bratski pomaže i uvek i na svakom mestu brani, na način:

"I Rusija je nama 1992. godine uvela sankcije?"

Da li je tadašnja i sadašnja Rusija ista? Mislim da svakom, iole normalnom, to nije potrebno ni objašnjavati, jer zna da je Rusija u vreme uvek pijanog Jeljcina bila na kolenima, a ova današnja je veoma ekonomski i vojno jaka i dobro organizovana država. To može da potvrdi samo jednu, nama Srbima često veoma bolnu istinu:

Slaba Rusija - na kolenima i na pragu totalnog ropstva Srbija, a jaka Rusija je uvek značila da je jaka, uspravna i dostojanstvena Srbija. Zar je potrebno to nekom dodatno razjašnjavati?

Namere Nebojše Krstića i drugih drugosrbijanaca je jesna - oni žele sebi, a ne Srbiji dobro. Oni godinama i žive na račun slabljenja i uništavanja Srbije. Plaćeni su za to i veoma upešno obavljaju svoj posao. Meni lično to ne smeta, jer uvek je bilo izdajnika, ali i uvek je bilo onih koji će znati, hteti i umeti da se odupru suludim idejama takvih belosvetskih šarlatana i tuđinskih plaćenika...

Srbija, po cenu opstanka, a i nema ni jednog razloga za to, ne sme da uvede sankcije Rusiji, jer to može da izazove neki novi Majdan, neki novi zaokret u politici i neko novo stradanje. Verujem da Srbija u ovo vreme, kada zapadnjačke zveri kidišu na sve što je pravoslavno i žele da rastrgaju Rusiju, bez pomoći bratske Rusije ne može opstati. Nadam se da će i Vučić to shvatiti i da neće nikada da uvede sankcije Rusiji ...

Pogledajte prilog 1237128
Švajcarska je uvela sankcije. Ove ostale gluposti neću da komenatišem totalno promašen fudbal. Da guraju Srbiju u propast ali ko? Iste snage kao i 90ih.
 

Back
Top