Ko to i zašto gura Srbiju u totalno haos i definitivni nestanak svih Srba

MOST6

Elita
Poruka
23.999

Ko to i zašto gura Srbiju u totalno haos i definitivni nestanak svih Srba ⬇️⬇️⬇️​

62393853-aleksandar-vucic.jpg

zofr

Iskusan
Poruka
5.922
Ми се уздамо у међународно право бранећи КиМ.

А када су УН донеле резолуцију о увођењу санкција Русији? Шта нас онда обавезује да уведемо те санкције. Можда страх, кукавичлук пред светским силеџијама. Можда нада да ће мо добити коју мрвицу са њихове трпезе?

Нажалост кукавица има све више у Србији, што се види по њиховом броју на овом форуму.

fobos11

Iskusan
Poruka
5.801
To je tačno, to ne sporima, ali zar moral ne znači ništa? Zar na takav kukavički način treba da se podsmejavamo onome ko nas brani na svakom mestu ...
Јесте кукавички, значи да смо погнули леђа, савили колено. Али за сада издржавамо више не само од 200 дана, већ пуних осам година, јер од нас траже да увдемо санкције још од 2014. године. Дакле ако попијемо ту срамоту, имаћемо мрву утехе да смо издржали дуже него наша руска браћа, који нису ни дан пружали отпор санкцијама према нама.

Опет, чињеница да смо једини у Европи који нису увели санкције значи да и даље имамо неку мрвицу суверенитета. А да се не зај.ебавамо, притисци су страшни и штета је велика коју трпимо. Дакле ако имамо оправдања за Русе који су нама, ето, морали, да уведу санкције 90их, дај и ми нама да дамо одушка, јер у крајњем случају, још санкције нисмо увели.

KPCTAHK

Poznat
Poruka
7.117
Шта нас онда обавезује да уведемо те санкције.
Obavezuje nas moral, jer Rusi su nas sačuvali da nas ne proglase kao genocidan narod i da Srbi na KiM ne dožive genocid kao u Hrvatskoj ...Srbija bez pomoći Rusije bi opet bila kao jagnje među vukovima ...Šta to znači osetili smo na sopstvenoj koži ...

Poruka
2.299
Sve one koje se protive toj odluci i normalno posluju sa Rusima ...
Па бре ја мислим да су све увеле неке санкције? Мада не могу да тврдим, сад неке од тих земља се не слажу баш с тим али мислим да су увеле. Има ту тих неких пакета санкција...

fobos11

Iskusan
Poruka
5.801
Nije tačno BiH nije uvela sankcije Rusiji, a ni mnoge države članice EU to nisu, već se protive toj odluci ...
За БиХ је делимично тачно. Они нису, јер не могу због Додика формално да уведу санкције, али зато буквално нити шта извозе, нити шта увозе из Русије.

Ја не знам која земља ЕУ није увела санкције. Истина је да се неке противе, да се дуре, да се љуте, али све су увеле макар неке санкције. Чак и Мађарска, која је против њих, али мора да их уведе. Само добија изузеће на одређене производе. Јер да те подсетим, нису санкције само гас и нафта. Ту је забрана извоза и увоза свега, од хране, преко сировина, до разних других готових производа. Затим забрана летова, транспорта, свега.

GeorgeV

Buduća legenda
Poruka
30.537
1. Ватикан
2.Јенглези,
3. Сотона,
4. Путин
5. Сорош
6. Rotšild
7. Gejc
8. Farmaceutski lobi
9.Мило
10.Усташе
11.ЛГБТQER+ лоби
12. Клаус Шваб

Ima ona jedna jako bezobrazna neka iz Evrope, što nam stalno nervira Precednika raznim pljuvanjem po nama...na vr mi jezika...

GeorgeV

Buduća legenda
Poruka
30.537
Па бре ја мислим да су све увеле неке санкције? Мада не могу да тврдим, сад неке од тих земља се не слажу баш с тим али мислим да су увеле. Има ту тих неких пакета санкција...

Sve su uvele neke sankcije. Iz nekih se koprcaju da ih ne uvedu, ali su sve neke uvele.

Ima li letova iz Budimpešte za Moskvu? Nema. Ide li nafta iz Rusije za Madžarsku? Ide.

Mi bi mogli iz ovih stopa da Rusima uvedemo sankcije na uvoz kavijara, platine i iridijuma, i belih magova.