- Poruka
- 76.576
И врло је побожна и честита девојка!Sveti Josif i Sveta Ceca i Karleuša ubijaju satanističku aždaju zajedno i bore se protiv masona za večno bratstvo i svetog pravoslavlja Srbije i Rusije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И врло је побожна и честита девојка!Sveti Josif i Sveta Ceca i Karleuša ubijaju satanističku aždaju zajedno i bore se protiv masona za večno bratstvo i svetog pravoslavlja Srbije i Rusije
I dan danas zive Sorbi u Kotbusu, Lajpcigu, Kemnicu i jos nekim mestima.Dosli ste na Balkan iz Njemacke, a NE iza Karpata...
.
Nista u vecoj meri ne vredja inteligenciju od price ''mi smo suverena i nezavisna zemlja sa svojom politikom''.Mi smo odavno, pod zapadnim uticajem. To, da smo kao "neutralni", je obična priča, za ubogi, siromašni i napaćeni narod. Tu se, nešto mnogo ne pita, čak ni EU. Situacija je takva da, samo neuk ili nerazuman čovek, ne zna, ko je zapravo, glavni baja na globalnom nivou. Sve ostalo su floskule, dečici, kojima, onako ušuškanim i bezbrižnim, milovanim po malenoj i nevinoj glavici, u toploj postelji, mamica čita priču, za laku noć, o "Vuku i sedam jarića".
mi smo im samo na putu, a inace ne mislim da imaju nesto licno protiv nas, radi se o slovenima kompletKo to i zašto gura Srbiju u totalni haos i definitivni nestanak svih Srba
da smo mi zapad, pa ja ne bih mrdao iz srbije, ali nismo, mi smo istok, a samo smo neki otisli na zapad da nam dupe vidi puta, celu zemlju ne mozes da preselis na zapad, NISI ZAPAD, badava mantras da jesi, nego si ISTOK, pomiri se, bice ti lakse, ja ti pisem za tvoje dobroMi smo zemlja zapadnog dela sveta i logično je da sledimo politiku bloka u kome se nalazimo, a to znači sankcije Rusiji. Sve ostalo ide samo nama na štetu.
Ti volis Romkinje
koja ti je ta? i sta joj pise na nozi, sitna slova ne vidim, i sumnjam da znam taj jezik?
Даа!!Ti volis Romkinje![]()
Ако не знаш ко је Барбара Бобак, онда ништа не знаш!koja ti je ta?
mi smo im samo na putu, a inace ne mislim da imaju nesto licno protiv nas, radi se o slovenima komplet
jedino da se poturcimo, ili kao ja da postanemo ameri, nema treceg
da smo mi zapad, pa ja ne bih mrdao iz srbije, ali nismo, mi smo istok, a samo smo neki otisli na zapad da nam dupe vidi puta, celu zemlju ne mozes da preselis na zapad, NISI ZAPAD, badava mantras da jesi, nego si ISTOK, pomiri se, bice ti lakse, ja ti pisem za tvoje dobro
Откривен тајни план? „Желе истребљење Словена“