Ko te ljubi dok sam ja na straži?

Ovo je tema za moje uši..:mrgreen:

Jedva čekam da čujem kako je to sve izgledalo iz muškog ugla..
..moj dečko, moja nekadašnja velika ljubav bio je u vojsci u Banja Luci..
..išla sam na zakletvu i plakala ko luda..:lol:

Ipak, većina tih "vojničkih" ljubavi se ne završi slavno...:neutral:

Koliko se sećam u Banja Luci su bili tenkisti...jel tako beše?:think:

 
..jao ,to su brijem jedni od najboljih razdoblja muškoga svijeta ! Uvik sam im na tome zavidila..
Al okej, nije ni vojska ka u vrijeme naših starih kad su gulili po 18 mjeseci .. !

Ugl, mene asocira vojska .. na TEL .GOVORNICU .. (onda nije bilo mobaća) ,kad me moj jedan "tada" vojnik zvao, smrzavao se, cekao u redu po pola ure da bi mi se javio :)
 
kad rece vec za tel. govornicu, ja sam bio u vojnoj skoli u zagrebu i tamo su bile dve vrste govornica, jedne plave i jedne crvene, nisam mogao nakupovati zetona da se javim kuci i koje kome kad sam pricao na plavim, a na crvenim mogao si kako si hteo
kasnije su nam objasnili da su plave namenjene samo za zagreb :)
 
Drage moje, možda ne treba previše da očekujete od ove teme. Izgleda da one najuzbudljivije priče iz vojske ipak ostaju u vojsci. Za to postoji razlog.

Pošao sam u vojsku sa 27 god i mislim da sam bio najstariji vojnik u kasarni. Stariji sam bio i od potporučnika, poručnika i pola kapetana. U to vrijeme moje društvo nije osjećalo potrebu da služi vojni rok a i aktuelna politika ih je ohrabrivala u tom pravcu. Nijesam imao tradicionalan ispraćaj, samo sam se javio najboljem prijatelju. Nije shvatao zašto idem kad već ne moram ali mi je dao podršku.

Zakletva je bila kao u filmovima: Sunčan dan, mnogo ljudi, cvijeće na sve strane...Djevojka mi je poželjela puno sreće i da budem dobar vojnik. Sve je bilo veselo a u stvari kisjelo.
 
Pojam : otic u vojsku , prisega , roditelji ponosni .. Cura dolazi za vikend , izlaz vikendom bla bla .. Je nekako izgubio smisao : bar ovdi kad nije vise obavezna !:)
Ma nije vojska sto je bila :)

Pricao mi ex .. ( inace mene su te price fascinirale)
Kad si isao na strazu nocu ( cica zima ) , 3 h moras stajat u mjestu metar sa metar u nekoj sumi , snjega u pm .. ! Oblacis se tako da sve ne zakopcavas , a kasnije sto si duze na strazi .. Zakopcavanje ! Nesmis pusit , al naravno da prosvercas koju cig ! ( kao tako odajes polozaj bla-bla)
Svaki KVRC te malkice uzdrma , neznas dal da viknes : STOJ , PUCAT CU ! I tako 3 puta kao upozorenje ili da ignoriras ! :)

Mislim svasta je on meni pricao , al zapamtila sam to stajanje u snjegu i smrzavanje prstiju , postepeno zakopcavanje , sam, suma .. 15 ispod nistice ! I tako ..
Svasta sam tu sad nadrobila , naime : ne mogu zaspat ! :)
Haha!
 

Back
Top