Ко све не поштује. Закон о забрани пушења,или, за кога не важе Закони у овој земљи.

виртуелизација

Zainteresovan član
Poruka
256
Одавно је познато да у Србији постоје грађани првог и грађани другог реда. За ове прве важе само закони и судови њихових партија.

За ове друге важе сви остали и они плаћају и за себе и за елиту.

На примеру спровођења Закона о заштити становништва о изложености дуванског дима може много тога да се види.

Док мученици, уплашени Законом пропадају у отворе за лифт, не били испоштовали Закон, данас се у ресторану ФК Партизан, у Хумској 1, који је иначе сав облепљен налепницама о забрани пушења, увелико пушило, малтене за сваким столом.

Претопстављам да се челници Партизана осећају као недодирљиви и да знају да за њих важе неки други закони.

Напишите где се још не поштује овај закон, да видимо ко за себе сматра да је недодирљив.

Одавно је познато да у Србији постоје грађани првог и грађани другог реда. За ове прве важе само закони и судови њихових партија.

За ове друге важе сви остали и они плаћају и за себе и за елиту.

На примеру спровођења Закона о заштити становништва о изложености дуванског дима може много тога да се види.

Док мученици, уплашени Законом пропадају у отворе за лифт, не били испоштовали Закон, данас се у ресторану ФК Партизан, у Хумској 1, који је иначе сав облепљен налепницама о забрани пушења, увелико пушило, малтене за сваким столом.

Претопстављам да се челници Партизана осећају као недодирљиви и да знају да за њих важе неки други закони.

Напишите где се још не поштује овај закон, да видимо ко за себе сматра да је недодирљив.
Pa što ne prijaviš. Ja bi ih čak i slikala. Pa pošaljem pijanoj Radi u hroniku (gledalac - reporter) možda te pros*re da objavi, mada je retko kad neka moja "reportaža" puštena u etar...
Pre mesec, dva slikala sam terasu Agencije za privatizaciju na koju se svako jutro nagura njih 50 da popuše cigaru uz jutarnju kaficu. I ponekad mi se čak čini i da će terasa da otpadne od tereta. Ali prso telefon, loša slika i ne može da se dočara situacija. Sad hiljade ljudi stoji ispred radnji i puši i to deluje odvratno. Danas kad sam prošla Sremskom, pored kante/piksle stoji njih 10 iz okolnih radnjica, a u pepeljari talog od 10 cm pikavaca.

Back