Nesto razmisljam, ako je po definiciji zilota, onda su za mene autoriteti svaka balkanska budala...a njih vala ima ko pleve..
Jer to ako mu je dosadno ima da te opanjka totalno bez veze, ako mu je dosadno ima da se potuku njih trojica sa tobom zato sto si ti podigao papiric koji su bacili van korpe za smece...ako je u blizini zensko tipicna balkanka , to je onda tek autoritet za mene, gledao sam kako iz cistog besa nameste da momci pretuku nekog momka....da bi im se dokazali kao zainteresovani....
Tako da ako je strah od reakcija u pitanju , onda su mi cak 95% balkanaca i balkanki autoriteti...tacno da necu nista da prihvatim od njih , ko pametan bi, niko , samo balkanac moze da prihvata mudrosti balkanca..., ali su autoriteti...po definiciji zilotha...
Totalno drugacija slika realnosti...ako tako definisemo , a opet nije daleko od stvarnosti....izgleda da je cak i tacnija...
Jer autoritet sile je odavno priznat i postavljen za vodeci autoritet na balkanu, a ne neki autoriteti vrednosti...
To se ostavlja nadogradjeno i deci i unucima...da deda doceka da i ti nekog prebijes da ostane mesec dana u bolnici , blago dedi sto ima junaka za unuka..
Svaki dan se uveravam da je moja procena balkanske budalastine tacna, svaki dan vecina ljudi koje sretnem su lopovi...mali ili veliki , ali su lopovi u ocima, a i delu...
Svaki dan su vecina koje sretnem nabedjeni glupaci , ajd sto su glupaci , nego pokondireni...stvarno ajd sto su glupaci , to moze biti zabavno , prijatno da ne utice, ali nabedjeni , koji moraju da se trpaju drugima , da podmecu drugima i da obavezno zaradjuju na ometanju drugih...e to je to..
A bas se lepo slaze sa onim napisanim na linku.....dao sam link u proskom postu..