Glasnik. Buduća legenda Poruka 42.647 01.01.2025. u 21:53 - Ко су синови Божји? #51 Сале: mojsije Kliknite za proširenje... A kada na primer saznam kako se zoves i prezivas, ja sam te tada stvorio?
Сале: mojsije Kliknite za proširenje... A kada na primer saznam kako se zoves i prezivas, ja sam te tada stvorio?
Сале dolazi VIP Poruka 74.145 01.01.2025. u 21:58 - Ко су синови Божји? #52 Glasnik.: A kada na primer saznam kako se zoves i prezivas, ja sam te tada stvorio? Kliknite za proširenje... šta te briga za mene ja se ne pretstavljam bogom. a možda sam gpt
Glasnik.: A kada na primer saznam kako se zoves i prezivas, ja sam te tada stvorio? Kliknite za proširenje... šta te briga za mene ja se ne pretstavljam bogom. a možda sam gpt
aeternum ✿ forever and ever ✿ Poruka 25.594 01.01.2025. u 22:19 - Ко су синови Божји? #53 Сале: mojsije Kliknite za proširenje... Stvorenje nije Bog Bog je stvoritelj ne znas te osnovne pojmove
Сале: mojsije Kliknite za proširenje... Stvorenje nije Bog Bog je stvoritelj ne znas te osnovne pojmove
R robivek Elita Poruka 16.138 01.01.2025. u 23:42 - Ко су синови Божји? #54 Сале: šta te briga za mene ja se ne pretstavljam bogom. a možda sam gpt Kliknite za proširenje... A sta ima veze ko si i sta si,lepo te pitao Glasnik , sto mu ne odgovaras ?
Сале: šta te briga za mene ja se ne pretstavljam bogom. a možda sam gpt Kliknite za proširenje... A sta ima veze ko si i sta si,lepo te pitao Glasnik , sto mu ne odgovaras ?